HEKLANJE

Korištenje kreditnih kartica u vašu korist

TEMU APP 100 E KUPON

Dobivanje kreditne kartice je prilično jednostavno i ako se koristi na pravi način nećete se zadužiti. Kreditnim karticama možete platiti svoje račune, školarinu i sljedeći godišnji odmor. Ono što ne želite je biti rob svoje kreditne kartice.

Ravnatelj #1



Kupujte samo ono što ste unaprijed planirali i imajte novca za pokriće kreditne kartice u banci kad račun stigne. To vam omogućuje da u osnovi uzmete beskamatni zajam na mjesec dana dok vaš novac skuplja kamate u banci. Međutim, to zahtijeva disciplinu i planiranje.

Ravnatelj #2

Nikada nemojte koristiti kreditnu karticu za plaćanje druge kreditne kartice. Ovo će vas samo pripremiti za velike dugove i buduće financijske brige.

Ravnatelj # 3

Odaberite kreditnu karticu koja nema godišnju naknadu i koja vam daje zračnu kilometražu. Volim otplaćivati karticu svaki mjesec i skupljati zračne milje u isto vrijeme. Kao rezultat toga dobio sam besplatno putovanje na Tahiti i Europu. Uvijek je dobar osjećaj kada dobijete besplatne stvari bez plaćanja ni novčića kamate. Sve što inače plaćate gotovinom morate pokušati pretvoriti u kreditnu karticu. To vam omogućuje da iskoristite posuđivanje tuđeg novca. Međutim, također morate biti odgovorni i kada dođe vrijeme imati novca da u potpunosti otplatite kreditnu karticu.

Ravnatelj # 4

Koristite kreditnu karticu odgovorno i nemojte dopustiti da impulzivnost preuzme vlast. Uvijek postoji iskušenje da tu kreditnu karticu pustimo još mjesec dana i samo platimo kamate. To je najgora stvar koju možete učiniti i zato što počinje kopanje cjeline što bi na kraju moglo uništiti vaš kredit, naštetiti vašem životnom stilu i utjecati na vaše odnose.



Kreditne kartice mogu biti vaš najbolji prijatelj, posebno oko Božića, rođendana ili praznika ili mogu biti vaši najgori neprijatelji nakon svega rečenog i učinjenog. Morate se pažljivo odnositi prema njima i nemojte ih zlostavljati. Uvijek ih plaćajte svaki mjesec i uživajte u osjećaju posuđivanja novca od drugih na njihov račun. Ako ne možete vjerovati sami sebi, pokušajte s nekim od alternativnih načina korištenja kredita i ostvarite iste pogodnosti. Možete dobiti debitnu karticu i novac vam se izravno podiže s bankovnog računa. Međutim, ponekad te kreditne kartice ne daju nagrade. Ako kupujete od Amazon.com, možete koristiti njihov kredit za osvajanje nagradnih bodova. Dugoročno, o vama ovisi kako ćete voditi svoje financije. Vjerujem da biste se osjećali bolje u vezi sebe i drugih odnosa ako ostanete unutar svog proračuna i ne trošite impulzivno. Nemojte se dovoditi u situaciju živeći iznad svojih mogućnosti. Kad ljudi to rade, to je formula za katastrofu i financijsku propast. Na kraju, nikada ne otplaćujte drugu kreditnu karticu kreditnom karticom.

Kako provjeriti povijest automobila?

Danas, kada razmišljate o kupnji rabljenog automobila, ključno je osigurati da donesete informiranu odluku. Povijest automobila može vam pružiti ključne