HEKLANJE

Koristi za tvrtku: rad na daljinu

TEMU APP 100 E KUPON

Kada se raspravlja o brojnim prednostima rada na daljinu, gotovo je uvijek gotov zaključak da je zaposlenik taj koji ima koristi od ovog novog načina poslovanja. Istaknute točke obično uključuju sposobnost zaposlenika da više ne mora gubiti dragocjeno vrijeme zaglavivši u prometnoj špici, kao i sporednu korist boravka kod kuće kada djeca dolaze iz škole. Iako je to nedvojbeno točno, neke od prednosti koje su povezane s radom na daljinu ne odnose se samo na zaposlenika, već i na poslodavca. Takve pogodnosti uključuju mogućnost snalaženja s manje uredskog prostora i stavljanje zaposlenika u položaj zajedničkog vlasništva nad njegovim ili njegovim radom, tako da kupci i klijenti dobiju višu razinu usluge.

Ipak, vrlo često se zanemaruju mnoge prednosti dostupne tvrtki u cjelini. Dok sam poslodavac može biti samo jedna točka na karti za veliku tvrtku, ne mogu se zanemariti ukupne koristi koje će zadesiti tvrtku koja rad na daljinu učini mogućnošću za cijelu tvrtku za kvalificirane zaposlenike. Kad jedan mali satelitski ured tvrtke uspije, uvijek je dobro vrijeme da se vidi što tamo funkcionira, a što bi moglo funkcionirati i na drugim tržištima. Produktivnost je gotovo uvijek prvi lakmus test koji se mora ispuniti da bi se satelitski ured smatrao uspješnim, dok je fiskalna ušteda odmah na drugom mjestu.



Tvrtka će neosporno imati koristi od radnika koji rade na daljinu na više razina. Prvo i najvažnije je činjenica da se zaposlenici više ne osjećaju vezani za svoje stolove rasporedom od osam do pet. Naravno, radnik može uzeti duži ručak, svratiti do susjedove ograde da malo popričaju, a možda čak i pokositi dvorište tijekom redovnog radnog vremena, ali s druge strane, veća je vjerojatnost da će taj isti radnik ostati za svojim računalom i nastaviti raditi dok se projekt ne završi nego će to biti radnik koji se još mora boriti s prometom na putu kući. Slično tome, mnogo je vjerojatnije da će zaposlenik koji radi na daljinu ponovno preuzeti posao nakon što su navečer podmirene obiteljske obveze nego što je vjerojatno da će uredski zaposlenik ponovno sjesti u auto i vratiti se u ured kako bi dovršio određeni projekt.

Još jedna prilika za uštedu pruža se kada uzmete u obzir smanjenu fluktuaciju zaposlenika koju će vaša tvrtka doživjeti. Na kraju krajeva, teško je pronaći poslove rada na daljinu i nije iznenađujuće da će ti zaposlenici raditi više kako bi osigurali da tvrtka bude zadovoljna njihovim učinkom kako bi osigurali da njihov položaj bude siguran. Sve u svemu, rad na daljinu doista je dobitna situacija za poslodavca, zaposlenika i matičnu tvrtku.

Kupnja vintage dizajnerskih torbica

Kupnja vintage dizajnerskih torbica nevjerojatan je način proširenja vaše kolekcije torbica. Trebali biste odrediti hoće li se modna torba često