HEKLANJE

Kosa između: izrastanje loše frizure

TEMU APP 100 E KUPON

Između kose — kada čekate da ta loša frizura izraste — je frustrirajući problem kose. Srećom, postoje načini da prebrodite ovo teško razdoblje uz minimalan stres.

Prihvaćanje



Prvo što trebate učiniti je prihvatiti svoju kosu onakvom kakva jest. Priznajte da u ovoj fazi možete učiniti samo toliko toga. Jednom kada prihvatite svoju sudbinu, tada se možete početi usredotočiti na pronalaženje stilova koji su mogući.

U modnim časopisima potražite modele kose slične vašoj. Zatim odvojite večer i eksperimentirajte s ovim različitim stilovima. Možda ćete se iznenaditi rezultatima.

Dodatak

Dodaci mogu biti vaš najbolji prijatelj pri oblikovanju kose između kose. Vaša je kosa možda prekratka da je skupite u rep, ali postoje i drugi dodaci za kosu koji mogu učiniti čuda na kratkoj kosi.

Jedan od najboljih dodataka je osnovna igla. Dolaze u mnogim stilskim varijantama. Na primjer, možete ih pronaći s dodacima kao što su svjetlucavi leptiri ili u raznim bojama. Tradicionalne igle i dalje su dostupne ako želite prirodniji pristup. Ove ukosnice možete koristiti za skupljanje kose sa strane ili straga. Upotrijebite manje ukosnice da potpuno podignete kratku kosu.

Leptir kopča, koja je dostupna u mnogo različitih veličina, još je jedna opcija. Što vam je kosa kraća, to je kopča manja. Koristite ove štipaljke da uklonite kosu s lica. I oni se mogu naći u raznim bojama i stilovima. Lako se koriste i neće vam lomiti kosu.

Prikriti



Također razmislite o korištenju maske – šešira ili šalova. Možete nabaciti bilo koju vrstu šešira uz odjeću i potpuno sakriti kosu. Isto možete učiniti i sa šalovima. Isprobajte različite tehnike sa svojim šalom kako biste dobili najbolji mogući izgled.

Uređaji

Aparati su također korisni kada pokušavate oblikovati kosu između kose. Ako pokušavate pustiti svoje slojeve da izrastu, pokušajte ukovrčati kosu. Ovo će malo sakriti vaše slojeve jer kovrčava kosa pokazuje slojeviti rast mnogo manje od ravne kose. Za najbolje rezultate koristite vruće uvijače ili uvijače. Ako vam se sviđaju kovrče, možda ćete poželjeti trajnu dok vam kosa ne naraste do željene duljine. Pegle su izvrsne i za kraću kosu. Neka kratka kosa u pixie stilu može postati malo kovrčava. Uske pegle savršene su za oblikovanje kratke kose.



Proizvodi

Korištenje pravih proizvoda također je ključno za postizanje sjajne frizure između kose. Ako vam se kosa kovrča, pokušajte upotrijebiti gel za ravnanje čim izađete ispod tuša. Također možete koristiti dubinski regenerator kako biste izbjegli kovrčanje. Kako biste potaknuli rast kose, masirajte glavu najmanje 2 minute dok perete kosu šamponom.

Faza između dlačica ne mora biti bolna. Slijedite ove savjete i možda čak uživate u svom novom poslu.



Terapijske Prednosti Heklanja

Heklanje je više od pukog stvaranja lijepih predmeta; ono donosi terapijske koristi i pruža opuštajuću aktivnost. Ritmički pokret igle i