HEKLANJE

kreditna kartica koju koriste tinejdžeri treba kontrolu

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne i debitne kartice način su važne perspektive pojedinca u društvu. Ispravno korištenje kreditne kartice u ranoj mladosti može pomoći u izgradnji samopouzdanja i početku donošenja dobrih financijskih odluka koje će u konačnici omogućiti dobrobit života bez dugova. Osim toga, tinejdžeri bi izgradili nadograđeno znanje o balansiranju potrebe za kreditnom karticom u budućnosti, posebno u procesu studija i drugim procesima kupnje automobila/kuće.

Nedavno je procijenjeno da su tinejdžeri bili ciljani potrošački segment koji je imao u rukama traženje kreditnih kartica već u tinejdžerskoj dobi. Izdavatelji kreditnih kartica ne obaziru se na činjenicu da mladi moraju imati 18 godina da bi imali vlastitu kreditnu karticu. Imatelji kreditnih kartica istaknuti su među studentima. Ankete o kreditnim karticama fakulteta pokazuju da najmanje 80% studenata dodiplomskog studija ima barem jednu kreditnu karticu na svoje ime, a da nijedna druga osoba nije odgovorna za plaćanje. Uočeno je da studenti imaju veća neplaćena stanja na svojim računima. To završava tako da studenti odluče raditi dodatne sate kako bi im računi bili zatvoreni. To će im postupno skratiti vrijeme učenja.



Predstavnici kartičarskih kuća potaknuli su ponude kreditnih kartica tinejdžerima. Izdavači kreditnih kartica ni na koji način nisu odgovorni za nerazumne rizike nakon što studentima ponude kreditne kartice isključivo pod svojim imenom. U takvim slučajevima roditelje treba prisiliti da preuzmu odgovornost za dobrobit svoje djece jer djeci treba još neko vrijeme da odrastu i nauče se nositi s odgovornošću prema kreditu.

Kako bi prevladali sve ove nedostatke zbog kreditne kartice za tinejdžere, roditelji bi trebali očekivati da će njihova djeca biti pravilno obučena u korištenju kreditne kartice. Istraživanje je pokazalo da će djeca puno naučiti gledajući roditelja kako mudro koristi kreditnu karticu. Roditelji to najbolje mogu učiniti tako da dopuste djeci da im pomognu s računima i spajaju račune s izvodom. Ovo će djeci dati predodžbu o kamatama, kaznama za kašnjenje u plaćanju itd., također je važno djeci dati informacije o različitim vrstama dostupnih kredita i njihovoj namjeni. Konačno, potrebno je pokazati odgovorno korištenje kreditne kartice za djecu u njihovom životu.

Vodič za jeftini web hosting

Provjerite sve značajke, planove, prijenos podataka, mysql račun i e-poštu. Shvatite svoju pozornost pri pokretanju web stranice. Ako planirate prodavati

Blogging for Business

Čini se da su blogovi sada posvuda, čak su i ušli u rječnik. Dakle, što je blog i što može