HEKLANJE

Poticanje drugih da promoviraju vaše proizvode

TEMU APP 100 E KUPON

Ako želite najbrži i najlakši način prodati vlastite proizvode onda to trebate učiniti na ‘lijeni’ način. Morate uvjeriti druge ljude da prodaju vaše proizvode za smanjenje profita. Imati vlastiti affiliate program je ‘lijeni’ način marketinga i dobivanja maksimalnog povrata.
Evo 4 načina da potaknete ljude da promoviraju vaše proizvode.
Imajte zajednički partnerski program.
Ne postoji ništa gore od toga da se morate prijaviti za poseban affiliate program svaki put kada želite promovirati određeni proizvod. To je pravo odlaganje za podružnice. Dakle, ako imate samo jedan ili dva proizvoda, preporučam vam da koristite veliko tržište kao što je Clickbank kako biste dobili puno podružnica za promoviranje vaših proizvoda.
Platite veliku proviziju.
Prilikom online prodaje digitalnih proizvoda preporučuje se da date najveći mogući postotak. Treba ponuditi minimalno 50%, 60% je lijepo, ali 70% ili 75% je izdašna provizija. Možda mislite u sebi: “75%! To je ludo… I ja želim zaraditi ‘nešto’ novca, zašto bi oni dobivali više od mene?”. Jednostavno, što više date podružnicama, veća je vjerojatnost da su spremni potrošiti svoj novac na promoviranje vaših proizvoda, tako da ćete ostvariti veću prodaju i dugoročno dobiti potencijal za više ponovljenih proizvoda.
Platite ih brzo i pouzdano.
Podružnici uvijek imaju ugrađen strah da će vlasnik proizvoda pobjeći sa svojim novcem pa što im prije platite to im je ugodnije i spremniji su promovirati vaše proizvode. Osim toga, ako ih pouzdano plaćate u dogovoreno vrijeme svaki mjesec, to će imati isti učinak.
Olakšajte im da vas promoviraju.
Posljednja stvar koju želite učiniti je otežati ili zakomplicirati svojim podružnicama promicanje vaših proizvoda. Dakle, morate im olakšati promociju tako što ćete im pružiti solo oglase, članke i oglase koji se lako mogu brendirati.

Paušalni obrt i porezni razredi

Pozdrav svim paušalnim obrtnicima! Isprike unaprijed ako se netko ove teme već dotaknuo, međutim frustracija je prevelika da sad tražim.

Budite uspješni u svom poslu

Ako ste spremni pokrenuti svoj posao i postati uspješni, istražite marketinške tehnike i upotrijebite razne dostupne internetske alate. Znate da