HEKLANJE

Odabir najbolje kreditne kartice za vas

TEMU APP 100 E KUPON

Prilikom odabira prave kreditne kartice za vas iznimno je važno upoznati se s uvjetima i rokovima koji vrijede za kreditnu karticu. Postoji nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir, na primjer, pogledajte financijske troškove, metodu izračuna stanja, godišnju naknadu i sva beskamatna razdoblja za bilo koju kupnju izvršenu karticom, ako je plaćanje izvršeno na vrijeme i u cijelosti.

Svakodnevno, gotovo svaki potrošač postaje pogođen s mnogo različitih ponuda ove ili one kreditne kartice. Izbori se mogu činiti neodoljivima, mogli biste dobiti ponude koje ne uključuju godišnju naknadu, niske godišnje postotke, dodatno osiguranje ili programe nagrađivanja. Sa svakom novom ponudom postaje iznimno teško odrediti koja je kreditna kartica prikladna za vas i vašu situaciju.



Druge stvari koje biste trebali uzeti u obzir pri odabiru kreditne kartice uključuju vašu kreditnu povijest, morat ćete razumjeti imate li izvrsnu kreditnu sposobnost, malo oštećenu kreditnu sposobnost ili lošu kreditnu sposobnost. Uz savršen kredit ili čak kredit koji ima minimalnu štetu, vjerojatno ćete dobiti odobrenje i odabrati bilo koju vrstu kreditne kartice koju želite. Oni s prosječnom ili neznatno oštećenom kreditnom sposobnošću i oni s lošom kreditnom sposobnošću morat će vrlo pažljivo odabrati kreditnu karticu kako bi dobili najbolju moguću vrijednost.

Također, dobro proučite svoje navike u trošenju kada birate kreditnu karticu. Razmotrite sljedeće vrlo pažljivo, kako ćete koristiti karticu, namjeravate li plaćati saldo mjesečno ili namjeravate imati saldo koji se prenosi svaki mjesec? Ako je vjerojatno da ćete dopustiti da se vaš saldo prenosi svaki mjesec i izvršiti minimalna plaćanja, vjerojatno biste trebali razmisliti o kreditnoj kartici koja ima nižu APR ili godišnju postotnu stopu. Za one koji namjeravaju podmirivati svoj dug mjesečno u cijelosti, vjerojatno će imati koristi od kartice koja će vam ponuditi neku vrstu programa nagrađivanja.

Programi nagrađivanja izvrsni su jer vam mogu ponuditi mnoge stvari kao što su milje za česte putnike, produžena razdoblja odgode bez kamata ili povrat gotovine za kupljeno s tom kreditnom karticom.

Također biste trebali pažljivo razmotriti svoje osobne interese pri odabiru kreditne kartice. Na primjer, ako često putujete, moglo bi biti od velike vrijednosti odlučiti se za kreditnu karticu koja će vam ponuditi posebne nagrade poput putnih vaučera ili popusta koje možete koristiti tijekom putovanja. Radije kupujete u jednoj određenoj trgovini? Tada biste trebali razmisliti o dobivanju kreditne kartice koja vam nudi mogućnost povrata gotovine ili nagrada kada kupujete u toj određenoj tvrtki.