HEKLANJE

Kreditne kartice s niskom kamatnom stopom: razlikovati dobro od lošeg

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji nekoliko kartičnih tvrtki koje nude kreditne kartice s niskim kamatama. Međutim, uz niske kamatne stope, najbolje kreditne kartice nude kombinacije koje uključuju niske kamatne stope na prijenose stanja i kupnje, 0% uvodnog APR-a za fiksno vremensko razdoblje, niske ili nikakve godišnje naknade, postotak povrata novca koji varira od 1% do 5%, programi nagrađivanja i/ili smanjene naknade za gotovinski predujam. Dobra kreditna kartica s niskim kamatama nastoji zadržati korisnikov trošak posudbe što je moguće nižim. Ako kreditna kartica s niskim cijenama procjenjuje veliku naknadu za transakciju, to nadoknađuje sve pogodnosti koje bi vlasnik kartice inače imao.

Kreditna ocjena podnositelja zahtjeva uzima se u obzir pri određivanju vremenskog razdoblja uvodnog APR-a od 0% i stanja na koje će se primjenjivati. Osobe s izvrsnim kreditnim rejtingom mogu iskoristiti najniže kamatne stope koje tvrtka nudi. Povrat gotovine možete dobiti na mjestima kao što su supermarketi, drogerije i benzinske postaje.



Nakon uvodnog razdoblja korisno je usporediti fiksne/varijabilne kamatne stope koje se primjenjuju na različite kreditne kartice. Kreditne kartice s fiksnom kamatnom stopom često nude bolju vrijednost korisnicima. Čimbenike kao što su duljina razdoblja počeka, zakašnjele naknade itd. treba usporediti za kreditne kartice s niskom kamatnom stopom. Postoji nekoliko internetskih izvora koji nude detaljne usporedbe i recenzije kreditnih kartica s niskim kamatama. Treba ih uputiti kako biste dobili ideju o vrsti kreditne kartice s niskim kamatama koja najbolje odgovara zahtjevima pojedinca.

Dobra kreditna kartica s niskim kamatama poznate kartičarske kuće univerzalno je prihvaćena. Ponude kreditnih kartica s niskim kamatama tvrtki kao što su Discover, Chase, HSBC, First Premier i sličnih smatraju se među najboljima.

Važan aspekt kojeg treba biti svjestan je da reklamirana jednostavna kamatna stopa možda nije efektivna kamatna stopa. Efektivna kamatna stopa je složena kamatna stopa koja uključuje godišnje naknade, ako postoje. Također, važno je osigurati da se niska kamatna stopa neće uskoro promijeniti. Kako biste izbjegli prijavu za kreditnu karticu koja zapravo nije kreditna kartica s niskim kamatama, najbolje je pažljivo pročitati sitna slova i postaviti pitanja prije podnošenja potpisanog zahtjeva.

Prebacivanje na kreditnu karticu s niskim kamatama može pomoći uštedjeti stotine dolara pojedincima koji imaju naviku nositi saldo svaki mjesec. Kreditne kartice koje nude kamatu od 0% na prijenose stanja nude izvrsnu priliku za podmirenje duga po kreditnoj kartici bez plaćanja kamata.

Važan pokazatelj prave kreditne kartice s niskim kamatama je da neće naplaćivati nikakve suvišne naknade kao što su naknade za upis od kandidata s savršenom kreditnom sposobnošću; takve su naknade obično rezervirane za visokorizične kandidate s lošom kreditnom sposobnošću.