HEKLANJE

Kreditne kartice s povratom novca – nagradite se

TEMU APP 100 E KUPON

Kako je konkurencija na kreditnom tržištu Ujedinjenog Kraljevstva postala sve intenzivnija, zajmodavci i pružatelji usluga kreditnih kartica morali su se sve više truditi da privuku klijente. Iako postoji ograničenje koliko niske kamatne stope mogu pasti, zapravo mnoge sada idu čak do nula posto na više od šest mjeseci, pružatelji kartica također mogu nastojati privući kupce shemama vjernosti i nagrađivanja. Oni vas zapravo nagrađuju za svaku funtu koju potrošite na svojoj kreditnoj kartici.

Sheme vjernosti dolaze u raznim varijantama i mogu vam ponuditi zračne milje, popuste na benzin, bodove i gotovinu. Gotovina je vjerojatno najbolja nagrada koju možete dobiti od davatelja kreditne kartice jer je možete potrošiti gdje i kada želite i niste ograničeni davateljem kartice.



Osim vrste nagrade, također biste trebali gledati koliku nagradu dobivate. Većina će nagrada iznositi oko šezdeset penija za svakih sto funti koje potrošite na svojoj kreditnoj kartici, ali neke mogu biti niže od četrdeset penija, a druge čak do osamdeset penija za sto funti, tako da vrijedi kupovati i pronaći karticu s izdašnom nagradom shema.

Međutim, ne biste trebali dopustiti da vas sustav nagrađivanja odvrati od vaše glavne svrhe dobivanja kartice. Za većinu ljudi daleko najvažnije stvari na koje moraju obratiti pažnju kada uzimaju kreditnu karticu su kamatna stopa i drugi troškovi.

Ako vam često ostaje saldo na kreditnoj kartici koji se prenosi iz jednog mjeseca u sljedeći, tada će vam niska kamatna stopa na to uštedjeti mnogo više nego što će vam ikada dati bilo koja shema lojalnosti. Isto tako, ako kartica ima dobru shemu vjernosti, ali godišnju pretplatu, izračunajte koliko biste morali potrošiti prije nego što zaradite natrag svoju pretplatu. Vjerojatno biste morali jako puno kupovati kako biste vratili naknadu, a ako budete kupovali uokolo, vjerojatno biste mogli pronaći shemu nagrađivanja koja je jednako dobra, ali bez potrebe za plaćanjem naknade.

Ako ste jedan od onih kupaca koji svaki mjesec uvijek u cijelosti otplaćuju dug na kreditnoj kartici, ne morate brinuti o kamatama jer im nećete podlijegati i možete si priuštiti odabir kreditne kartice na temelju svoju shemu nagrađivanja.

Reputacija partnera

Započnimo tako što ćemo reći da se za svaku dobru stvar izrečenu o affiliate marketingu kaže deset negativnih stvari. To

Pitanje je vezano za NKD

Pitanje je vezano za NKD koji ne znam koji moram prijavit ako želim biciklo vozit za Glovo (u nekom trenu

Ostvarite visoke prihode

Pre-Paid Legal Services, Inc. sa sjedištem u Adi, Ok (SAD) posluje već 35 godina. Oni su vrlo uspješna, gotovinom bogata