HEKLANJE

Kreditne kartice za studente – pronalaženje najbolje dostupne

TEMU APP 100 E KUPON

Studentske kreditne kartice prvenstveno su namijenjene studentima. Ali postoje mnogi čimbenici koji kreditne kartice za studente mogu učiniti pravim izborom za mlade ljude. Stoga je vrlo važno za sve potrošače, a ne samo za studente, da se prvo upoznaju sa svakom vrstom dostupne kartice, a zatim odaberu onu koja im najviše odgovara.

Osigurane kreditne kartice jedna su vrsta kartice koju bi studenti trebali razmotriti. Te se kartice financiraju prije kupnje i zapravo ne produžuju kreditnu liniju u obliku zajma. Umjesto toga, vlasnik kartice šalje novac na karticu unaprijed i koristi ta sredstva za kasnije kupnje. U biti, osigurana kreditna kartica je bankovni račun koji ne zarađuje kamate, ali mu se može lako pristupiti potezom kreditne kartice.



Osigurane kreditne kartice za studente popularan su izbor kod mnogih studenata i njihovih roditelja. Jedan od razloga popularnosti ovih studentskih kreditnih kartica je činjenica da nije potrebno imati kreditnu povijest da biste dobili karticu. Naravno, većina studenata još nije imala priliku izgraditi kreditnu povijest. Stoga je osigurana kreditna kartica atraktivna opcija. Osim toga, osigurane studentske kreditne kartice obično nude trenutačno odobrenje i ne zahtijevaju potvrdu zaposlenja ili čak bankovni račun da biste dobili karticu.

Osigurane kreditne kartice također su popularne među roditeljima jer oni mogu “puniti” kreditne kartice s onoliko novca koliko smatraju prikladnim za svog studenta. Punjenje kreditne kartice jednostavno je stavljanje novca na karticu. Roditelji općenito mogu odabrati da im se novac izravno doda na karticu uz svaku plaću. Ili mogu poslati novac poštom u obliku novčane uputnice ili blagajničkog čeka. Obično postoje i banke koje prihvaćaju plaćanja koja se dodaju na kreditnu karticu.

Sa osiguranom studentskom kreditnom karticom, roditelji mogu svom djetetu koje ide na fakultet u biti osigurati džeparac za hranu, školski materijal ili bilo koju drugu potrebu koju student može imati. U isto vrijeme, ne postoji rizik da će student izgraditi ogroman dug na neosiguranoj kreditnoj kartici. Nakon što se novac potroši, student više nema što trošiti. Osigurane kreditne kartice za studente izvrstan su način da roditelji pomognu u učenju svoje djece da budu odgovorna i neovisna, a pritom im još uvijek pružaju malu pomoć.

Još jedna prednost korištenja osiguranih kreditnih kartica za studente jest to što se mnogi prijavljuju glavnim kreditnim uredima. Na taj način student može početi graditi kredit bez brige da će naštetiti svom kreditnom rejtingu nesposobnošću otplaćivanja duga.

Nekim studentima osigurane kreditne kartice nisu najatraktivnija opcija. Jedan od razloga je taj što postoji veliki broj naknada povezanih sa osiguranom kreditnom karticom. Te naknade uključuju naknade za prijavu, naknade za obradu i godišnje naknade. Općenito postoji i naknada povezana s učitavanjem sredstava na kreditnu karticu. Iako se te naknade obično kreću od 1 do 5 USD, naknade se s vremenom mogu zbrajati.

Još jedan razlog zašto osigurane kreditne kartice možda nisu privlačne studentu je taj što je student zaista sam i ne može primiti financijsku pomoć od roditelja. Ili, student jednostavno nema raspoloživa sredstva da stavi na osiguranu kreditnu karticu prije vremena.

Bez obzira na razlog, nezaštićene studentske kreditne kartice također su popularna opcija kod kreditnih kartica. Kreditne kartice namijenjene studentima posebno su dizajnirane za osobe s malo kreditne povijesti. Često je godišnja postotna stopa (APR) na ovim karticama viša od prosjeka. Stoga je najbolje da student isplati karticu na kraju svakog ciklusa naplate kad god je to moguće. Kao i kod osiguranih studentskih kreditnih kartica, neosigurane kreditne kartice za studente uvelike doprinose izgradnji studentske kreditne povijesti.



Premostiti Beringov prolaz

Beringov prolaz je tjesnac između najistočnije točke (169º44′W) Azije i najzapadnijeg mjesta Amerike (168° 05′ W), što znači da se