HEKLANJE

Kućni posao: čistač prozora

TEMU APP 100 E KUPON

Svi mrze pranje prozora, ali svi znaju da to treba činiti. Jeste li znali da je nevjerojatno jeftino kupiti materijale koji su vam potrebni da postanete profesionalni čistač prozora? I uz samo nekoliko trikova možete započeti ovu novu poslovnu priliku.

Čistač prozora treba dobro raditi jednu stvar: čistiti prozor dok ne postane kristalno čist. Dvije stvari koje trebate zapamtiti da biste bili savršeni čistač prozora su čisto s lijeva na desno počevši od vrha s unutarnje strane i od vrha prema dolje počevši s lijeve strane s vanjske strane (ako ste ljevak, obrnite ruke ). To vam omogućuje da očistite prljavije dijelove nakon što su čisti dijelovi gotovi. A budući da počinjete prelaskom preko tijela, lakše ćete utvrditi skidate li svu prljavštinu. Osim toga, ako sredstvo za pranje prozora čisti vodoravno iznutra i okomito izvana, vrlo je lako reći prema usmjerenju pruge na kojoj je strani prozora.



Otrovne kemikalije predstavljaju opasnost za sredstvo za pranje prozora. Mnoga istraživanja tvrde da je rak pluća kod kućanica čak tri puta veći nego što bi trebao biti zbog upotrebe toksičnih sredstava za čišćenje. Kako biste izbjegli narušavanje zdravlja kao sredstvo za pranje prozora, razmislite o korištenju prvenstveno potpuno prirodnih materijala umjesto izbjeljivača i otapala. Sredstvo za čišćenje prozora na bazi octa djeluje prilično dobro, pogotovo ako nakon toga ispolirate prozor.

Čistač prozora, kao i svaki drugi profesionalac, trebao bi početi s relativno malim poslom. Ne prihvaćajte poslove za višekatnice dok ne možete priuštiti osiguranje za pokrivanje svih nesreća koje uključuju opremu. Možda ćete također htjeti postati pripravnik kod čistača prozora koji koristi tu vrstu opreme prije nego što uložite u nju. Možete zaraditi puno više novca kao čistač prozora koji radi više etaža, ali morate to učiniti na siguran način prije nego što to počnete uključivati u svoj poslovni plan.

Razvoj komunikacijskih vještina

Društvene mreže, računalne igre, interaktivni chatovi i razni trenutni glasnici koji ljudima omogućuju komunikaciju jednostavnim klikom na senzore njihovih uređaja