HEKLANJE

Kućni posao, strast ili znanost?

TEMU APP 100 E KUPON

Oni koji uspiju u kućnom poduzetništvu čine to jer to rade sa strašću, ako netko ne uloži strast u kućni posao onda će vjerojatno ishod biti neuspjeh.

Zbog niskog ulaganja puno je lakše odustati ili jednostavno prijeći na drugi bez pružanja kućnom poslu prilike za rast, tu dolazi strast, kad netko radi stvari sa strašću, ima tendenciju ostati usredotočen puno dulje , kada se čini da stvari idu naopako, strast će vas održati.



Tko se ne sjeća kada je bio prvi put zaljubljen? To je vrsta strasti koju treba unijeti u svaki projekt. Činiti sve što je potrebno da ostanete bliski, pratite nas, ostanete vjerni, tako je bilo s partnerom i sigurno je tako sa svime u životu!

Kod većine stvarnih kućnih poslova gdje gotovo sve radi na autopilotu, lako je “samo pustiti da radi”, međutim nečiji doprinos je ključan, ljudski um i srce nikada neće biti zamijenjeni, stroj nema srce i stoga nema strasti, radi ono što mu se kaže i vrlo učinkovito, ali nedostaje mu onaj sjaj u očima, onaj široki osmijeh, uzbuđenje u glasu, sve je to ljudska prerogativ.

Uvijek tako važno, strast s kojom netko obavlja bilo koji zadatak, održavanje te strasti živom, nedvojbeno će značiti razliku između uspjeha i neuspjeha. VELIKO pitanje je što potiče tu strast, a odgovor je uvijek različit od osobe do osobe, ali prilično ga se lako prisjetiti odgovorom na jedno od sljedećih pitanja:

– “Što me natjeralo da započnem ovaj projekt?”
– “Što me nagnalo na taj prvi klik?”
– “Što sam imao na umu neposredno prije ispunjavanja tog obrasca?”

Nema ničeg lošeg u pokretanju posla zbog novca, svi su u poslu zbog novca, ali kada netko pomisli na novac, na što zapravo misli? hrpa bilješki? kreditna kartica? bankovni račun? Nije baš strastveno, zar ne? Ili možda strastven za nekoga i ako je tako, dobro! Ali u većini slučajeva ono što netko želi učiniti s novcem potiče tu strast, upisati djecu na fakultet, liječiti bolesnog rođaka, kupiti veću kuću, kupiti bolji auto, voditi ugodniji život, popis je beskrajan i jedan Držite to gorivo pri ruci svaki dan, onaj tko održava strast potaknutom, imat će uspjeh zajamčen.

Osim što je prekrasan pokretač za kućnog poduzetnika, strast ga održava zdravim, sretnim i motiviranim, kasnije ga čini istaknutim i privlači prijatelje, svatko želi biti u blizini sretne i uspješne osobe.

Održavanje strasti na životu je najlakši put do uspjeha i svakako zabavan način za to, koji god posao netko odabrao, treba mu biti vjeran i graditi ga sa strašću, ako se u početku čini sporim rastom, to samo znači da treba platiti malo više pažnje tome i naravno, potrebno je malo više strasti.



Budite strastveni i uspjejte.

Usporedba ponuda kreditnih kartica

Kako početi uspoređivati kreditne kartice? Pronalaženje najbolje kreditne kartice koja odgovara vašim potrebama može biti dugotrajan proces, ali proces koji