HEKLANJE

Kupnja i korištenje ekspres lonca

TEMU APP 100 E KUPON

Ekspres lonac je uobičajena kućanska oprema koju ima gotovo svaka kuhinja. Pa, ne možete poreći činjenicu da čini kuhanje gulaša i krupnih juha praktičnijim uz dodatnu pogodnost omekšavanja tvrdih komada mesa. Ekspres lonac nudi prednost bržeg kuhanja hrane jer se visoka temperatura zadržava u loncu.

Ako ste koristili mamin ili još gore bakin ekspres lonac, ne mislite li da je krajnje vrijeme da kupite novi da ga zamijenite? Naravno, ne možete pustiti svoj stari pouzdani ekspres lonac jer vam budi dobra stara sjećanja na jela koja ste u njemu pripremali. Ali ako ga trebate pustiti pod hladnom vodom samo da biste mogli otpustiti pritisak i smanjiti temperaturu, mislim da biste više voljeli pogodnost koju sadašnji ekspres lonci nude.



Kada tražite novi ekspres lonac, predlažem da odaberete onaj s mjeračem vremena. Ovo je vrlo važan dodatak jer ne želite da vam povrće postane kašasto, zar ne? Dodatne minute možda neće utjecati na druge vrste jela, ali definitivno mogu uništiti vrlo delikatan obrok. Također je najbolje da odaberete onaj koji ima opciju brzog otpuštanja jer je potrebno manje vremena za snižavanje temperature i otpuštanje tlaka, umjesto da čekate oko 10 do 20 minuta dok ekspres lonac radi pod hladnom vodom. Druge vrste čak dolaze s odvojivim regulatorom tlaka.

Dakle, nakon što ste se odlučili za svoj ekspres lonac i kupili ga, važno je da njime pravilno rukujete kako bi vam mogao koristiti dugi niz godina. Prvo što biste trebali učiniti je pročitati korisnički priručnik i upoznati se s njim. Nakon svake upotrebe temeljito ga operite. Najbolje ga je pohraniti s odvojenim poklopcem kako bi se izbjegao zadržavanje mirisa u loncu i spreman za sljedeću upotrebu.

Kada koristite ekspres lonac za kuhanje jela, bilo bi prikladnije izrezati hranu na jednake veličine za ravnomjerno kuhanje. Pomoglo bi kada biste one vrste hrane koje se dulje kuhale narezali na sitne komade, a one koje bi se kraće kuhale na puno veće komade kako bi se istovremeno više ili manje kuhale.

Imati dobar i pouzdan ekspres lonac definitivno nudi svoje prednosti za jednostavno kuhanje u kuhinji. Uživajte u kuhanju.

Govorite li jezik novca?

Znati zašto trošite jednako je važno kao i znati koliko trošite. Zbog toga su finacijaši u suradnji s psiholozima u

Imovina i vaše poslovanje

Kako biste pridobili potencijalne investitore za financiranje vašeg poslovanja, morate ih impresionirati svojom poslovnom oštroumnošću, a ne pokušavati ih zaslijepiti