HEKLANJE

Kupnja nove kreditne kartice: – Važni savjeti koje treba uzeti u obzir

TEMU APP 100 E KUPON

Sljedeći članak predstavlja najnovije informacije o kreditnoj kartici. Ako ste posebno zainteresirani za kreditne kartice, ovaj informativni članak morate pročitati.

Kada ste spremni uzeti novu kreditnu karticu, potrebno je uzeti u obzir mnogo faktora. Među tim čimbenicima je rok kreditne kartice. Morate odabrati uvjete plana koji najbolje odgovaraju vašim financijskim potrebama. Morate uzeti u obzir uvjete plana kao što su besplatno razdoblje ili razdoblje odgode, godišnja postotna stopa (APR), godišnja članarina ili naknada za sudjelovanje, transakcijska naknada između ostalog.



Vrlo je važno da razumijete sve uvjete plana kreditne kartice prije nego što prihvatite karticu kako biste izbjegli dovođenje u financijsko ropstvo. Na primjer, ako vaša tvrtka koja vam je izdala nije dala besplatno razdoblje, a vi ne možete platiti na vrijeme, vaš će račun biti terećen i to će na kraju povećati vaš dug.

Posljednjih dana bilo je nekoliko slučajeva krađe kartica pa je preporučljivo da svoju karticu dobro čuvate kako biste izbjegli neovlašteno korištenje. Također nemojte davati podatke o svojoj kartici tamo gdje se ne osjećate sigurno. Drugi način da izbjegnete gubitak ili neovlašteno korištenje vaše kartice je da nosite samo onu karticu za koju mislite da ćete je koristiti. A u slučaju gubitka kartice morate nazvati izdavatelja i brzo ga obavijestiti o gubitku. Stoga je vrlo važno voditi zasebne evidencije o svakom broju računa, datumu isteka i kontakt podacima izdavatelja.

Ako su podaci o vašoj kreditnoj kartici zastarjeli, kako će to utjecati na vaše postupke i odluke? Ne dopustite da vam promaknu važni podaci o kreditnoj kartici.

Vrlo je važno da uskladite svoj račun kada dobijete izvadak računa od izdavatelja kartice. S druge strane, da biste uspješno uskladili svoj račun, trebate voditi evidenciju računa gdje je to moguće i osobnu bilješku ako nemate račun. Najvjerojatnije ćete otkriti pogreške koje su mogle biti dodane vašoj izjavi, a da to niste primijetili.

Imajući na umu gornje savjete pomoći će vam pri kupnji nove kartice i njezinom korištenju.

Doći će dan kada ćete moći koristiti nešto o čemu ste ovdje pročitali da biste imali blagotvoran učinak. Tada će vam biti drago što ste odvojili vrijeme da saznate više o kreditnoj kartici.

Kupnja kontaktnih leća online

Kako popularnost interneta nastavlja rasti, mnogi ljudi sada kupuju online. Jedan od najpopularnijih artikala za online kupnju su kontaktne leće.