HEKLANJE

Liposukcija za područje brade

TEMU APP 100 E KUPON

Facelifting se često smatra jedinom metodom za redefiniranje lica. Liposukcija, međutim, nudi alternativu kojoj teži sve više ljudi.

Liposukcija za područje brade



U današnjem društvu ne postoji nešto poput elegantnog starenja. Od holivudskih zvijezda do mama nogometaša u monovolumenima, svi žele izgledati i osjećati se mlađe od svojih godina. Za neke ljude dovoljna je upotreba nove marke šminke ili nove frizure da se ponovno osjećate mladima. Za druge je jedina alternativa plastična operacija. Svi smo čuli za zatezanje lica i obrva, ali i vrat može pokazati godine. Zbog toga se neki ljudi sada odlučuju na liposukciju kako bi usporili proces starenja donjeg dijela lica.

Liposukcija je postupak kojim se uklanja masno tkivo ispod brade i na vratu, kako bi se smanjila veličina tog područja. Ovaj postupak može pomoći onima koji pate od posljedica starenja ili pretilosti, jer dodaje definiciju licu i bradi. Liposukcija se može izvesti kroz mali rez u unutrašnjosti usta, tako da nema ožiljaka ili kroz mali rez s vanjske strane. Osnovna ideja je, međutim, ući tamo i ukloniti džepove masnog materijala koji nikakva količina vježbe neće dotaknuti. Izražena brada uvelike doprinosi tome da osoba izgleda mlađe nego što uistinu jest.

Kako biste vidjeli jeste li kandidat za liposukciju brade, trebali biste se posavjetovati s kvalificiranim plastičnim kirurgom. On ili ona će pogledati vaše lice i vidjeti hoćete li imati koristi od ove vrste operacije podizanja vrata te će vas procijeniti da vidi jeste li dobrog zdravlja za bilo koji kirurški zahvat. Budući da ova operacija zahtijeva invazivni postupak, bit ćete pod anestezijom za submentalnu liposukciju.

Postoje rizici kod ove vrste liposukcije, kao što postoje rizici kod bilo kojeg kirurškog zahvata. Otok, modrice i infekcija na mjestu reza samo su neke od nuspojava koje se mogu dogoditi tijekom submentalne liposukcije na vašem tijelu. Naknadni učinci mogu uključivati kvrgav izgled i druge neželjene učinke, stoga svakako pronađite certificiranog plastičnog kirurga koji će izvršiti vašu operaciju.

Trošak za ovaj postupak liposukcije varira, ovisno o području koje je potrebno tretirati i mnogim drugim čimbenicima, ali općenito je u rasponu od 1500 do 3800 dolara. Ispitajte svog kirurga temeljito o troškovima i drugim stavkama u vezi s vašom operacijom prije nego što je izvršite. To nije pokriveno zdravstvenim osiguranjem jer je to kozmetički zahvat.

Uz sve različite vrste kirurških zahvata koji vam omogućuju da izgledate mlađe (ili čak samo vitkije) na licu, može se činiti da je teško odabrati koji je zahvat pravi za vas. Razgovarajte s certificiranim plastičnim kirurgom o svom pojedinačnom slučaju i saznajte je li liposukcija pravi način djelovanja za vaše potrebe kirurgije lica.

Proslava rođendana

Ako je na proslavi rođendana dosta djece koja su starija od vašeg djeteta, najbolje je da organizirate program kako biste