HEKLANJE

Miniskulptura lica: profinjena liposukcija

TEMU APP 100 E KUPON

Što je minijatura lica? Miniskulptura lica je estetski zahvat koji se najbolje može opisati kao vrlo rafinirana vrsta liposukcije. Za minuskulpturu lica liječnik bi koristio manje, specijalizirane instrumente od onih koji se koriste za redovnu liposukciju. Veličina instrumenata je samo oko jedan ili dva milimetra, a oblikovani su tako da se bave dijelovima tijela koji zahtijevaju izniman oprez i preciznost. Ovo je estetska operacija koja postaje sve popularnija među slavnim osobama.

Miniskulptura lica dizajnirana je za određena područja lica koja je teško, ako ne i nemoguće, riješiti normalnom liposukcijom. Područja lica kao što su vilice, obrazi i linija čeljusti mogu se isklesati pomoću sićušnih alata koji su specijalizirani za ovu vrstu postupka. Iako je najčešće za lice, druga područja za minijaturu uključuju ruke, područja pazuha i grudnjaka, leđa, bradu, koljena, listove, pa čak i gležnjeve. Miniskulptura se izvodi dok je pacijent u anesteziji, no radi se o kratkom i brzom zahvatu koji je minimalno invazivan.



Ovo je tako laka estetska operacija da pacijent čak ima mogućnost da se odveze kući nakon zahvata. Općenito, ako se postupak pravilno izvede, ne bi trebalo biti nikakvih nuspojava koje su povezane s normalnom anestezijom. Osim toga, razdoblje oporavka je izuzetno lako za pacijenta. Mogu postojati manje modrice i otekline, ali mala je ključna riječ. Modrice i otekline praktički se ne mogu otkriti, a nelagoda od oba je minimalna. Iako se od oporavka i dalje preporučuje kratak odmor, možete se vratiti na posao nakon 48 sati. Otprilike za bilo koju drugu normalnu aktivnost u kući, 24 sata bi trebalo biti više nego dovoljno vremena za oporavak.

Miniskulptura je zapravo toliko laka za pacijenta da se čak može raditi u kombinaciji s drugim kozmetičkim operacijama. Mnogo je slavnih pacijenata koji su radili miniskulpture u kombinaciji s drugim postupcima kao što su povećanje usana, povećanje kapaka, laserski tretman i druge minimalno invazivne tehnike. Ljepota miniskulpture je u tome koliko je nježna, i kao rezultat toga, koliko malo ta određena estetska kirurgija utječe na vaš svakodnevni život, a opet utjecaj koji može imati na izgled ne može se zanemariti.

Prijevare kreditnog savjetovanja

Neke od najgorih prijevara uključuju ponude za pomoć potrošačima da poprave svoj kredit. Naša je nacija toliko ukorijenjena u korištenju