HEKLANJE

Miris tijela miriše – jeste li znali da znoj nema miris

TEMU APP 100 E KUPON

Neprijatan tjelesni miris je bolest koja se ne može izbjeći – tjelesni mirisi se često mogu pretvoriti u užegli smrad ako se neugodno područje iza mirisa ostavi bez nadzora, što uzrokuje tjelesni miris. U mnogim slučajevima mirise tijela nije moguće izbjeći, ali se mogu poduzeti mjere opreza u smislu prevencije kako bi se ublažili neugodni mirisi tijela.

Većina tjelesnih mirisa ima prepoznatljivu smrdljivu prisutnost, što vam omogućuje da svoj lijek ili proces čišćenja usmjerite u pravom smjeru. Nitko nije izuzet od neugodnog tjelesnog mirisa, bilo da je uvredljiv ili dugotrajna slatka esencija mirisnih sprejeva za tijelo itd. Tretman i lijekovi za neugodne tjelesne mirise dostupni su u apoteci, ali uvijek razgovarajte sa svojim liječnikom kako biste bili sigurni da je antiseptičko sredstvo za pranje tijela ili bilo što drugo vaša kupnja savršeno odgovara vašim potrebama. Pogrešni lijekovi ili liječenje mogu potaknuti više problema.



Dijelovi ljudskog tijela prepoznaju se po određenim mirisima – nos je izvrstan detektiv za pribadaču koja pokazuje odakle točno dolazi neprijatan miris. Oboljeli obično ignoriraju neugodne ustajale mirise znoja zbog činjenice da nisu svjesni njihovog mirisa. To bi moglo biti zato što je njihov njuh postao toliko elementaran da određene molekule u nosnicama čine neosjetljivima. Snažan oštar miris poput
češnjak ili curry mogu se nanjušiti, ali nažalost smrdljivi miris koji se proizvodi iz njihovih pazuha ostaje nezapažen.

Svi se znojimo jer je to prirodna tjelesna funkcija. Kada se tijelo znoji oslobađa toplinu na biološki način – imajte na umu da znoj ne miriše, ali je baza za bakterije pa stoga i opor miris.
Mirisi tijela mogu se suzbiti na nekoliko načina smanjenjem količine gubitka znoja i tretiranjem područja bakterija koje su uzrok iza proizvodnje mirisa tijela.

Kako biste pomogli u borbi protiv bakterija – morate više vremena posvetiti svojoj rutini čišćenja, a time i više pozornosti na to gdje patite i osjećate odakle dolaze najsramotniji mirisi.

Sredstvo za pranje tijela koje čisti svaki kutak i pukotinu – osobito u područjima gdje su žlijezde koje proizvode znojnice obilne, na primjer ispod ruku, prepona i stopala, od vitalnog je značaja. Svi se mi razlikujemo po pitanju osobne higijene pa ćete otkriti da će neki ljudi imati više znojnih i lojnih žlijezda nego drugi, lijek za to je da se rutine pranja možda moraju odvijati dva ili tri puta dnevno.

Korištenje antiperspiranata i dezodoransa također je još jedan dio paketa za zadržavanje odbojnih i neugodnih mirisa tijela na odstojanju. Ne zaboravite redovito brijati područja poput ispod pazuha jer su dlake poput magneta za bakterije – rezultat toga je plodno tlo za razmnožavanje bakterija.

Određeni materijali nisu stvoreni na nebu na određenim dijelovima tijela pa pronađite odjeću koja je nježna uz kožu.

Jeftino web hosting za osobno

Pokušajte osobno sazrijeti ustajale kupce o kojima sanjate ako su mirni s isprepletenim hotelijerskim uslugama. Ako ne možete pronaći nikoga