HEKLANJE

Mogu li početnici zaraditi s bankomatom Ewen Chia?

TEMU APP 100 E KUPON

Zaradite novac na mreži pomoću partnerskih programa i novog bankomata. Kada na internetu tražite tvrtku za rad od kuće, s malo ili nimalo novčanih ulaganja, osoba će gotovo uvijek naići na partnerske programe. To su programi koje različite tvrtke nude kako bi pomogle u promicanju svojih proizvoda i povećanju prodaje, a da ih ništa ne košta unaprijed. Vi u biti postajete prodavač za tu tvrtku ili taj proizvod, vaša provizija ovisi o vašoj prodaji. Ovo je legitiman posao, s njim je moguće postići veliki uspjeh, ali affiliate marketing nije jednostavan. Međutim, Ewen Chia osmislio je program, Newbie Cash Machine, za koji tvrdi da je ono što je potrebno svim “početnicima” u internet marketingu kako bi bili uspješni. Pravo pitanje je “Mogu li početnici zaraditi novac s bankomatom Ewen Chia?”

Ewen Chia bavi se internet marketingom deset godina. Dakle, postoji neka vjerodostojnost u onome što nudi. Dalje pokušava izgraditi svoj kredibilitet ističući da na tržištu postoje prijevare, postoje stranice koje tvrde da će vas učiniti bogatima preko noći, a on vam govori da on nije jedna od tih stranica. Ne postoji obećanje uspjeha preko noći, ali postoji naznaka o tome što bi moglo biti kada kaže: “Možda ćete vrlo brzo vidjeti ozbiljan novac.” G. Chia se također pokušava diferencirati od svih ostalih tako što vam govori da će vam zapravo pokazati kako voditi posao internet marketinga. Njegov program je plan koji “morate imati” kako biste zaradili novac o kojem sanjate. Zafrkava se činjenicom da u svojoj jednadžbi uspjeha ima recept za “tajni umak” koji će podijeliti s vama samo ako kupite njegov program.



Njegov nacrt zapravo je okvir koji je potreban za uspješno dugoročno poslovanje, a pozitivna strana onoga što Newbie Cash Machine ima je ta što jednom kad se pokrene ne zahtijeva čuvanje djece. Kao što je ranije spomenuto, zarađivanje novca s affiliate programima može biti vrlo isplativo, ali nije lako i zahtijeva rad, dok će bankomat to tako reći automatizirati. Ewen Chia naglašava da se ovdje radi o izgradnji posla, a ne samo o zarađivanju novca.

Ewen Chia’s Newbie Bankomat je tako jednostavan za praćenje da on ne zna kako ćete moći slijediti korake i ne zaraditi novac. Opet pokušava pridobiti potencijalnog kupca “poštenjem”, on vam govori da, dok su druge stranice zabrinute da biste mogli uzeti dio njihovog novca, on nije, ima dosta toga za oko. Svi se možemo složiti s tom izjavom, ima mnogo novca koji se može zaraditi na internetu i dosta ga se može vrtjeti. Osim toga, poanta uspjeha u vašem internet marketingu je da nudite nešto što vaš konkurent nije.

Odgovor na pitanje može li početnik zaraditi s bankomatom Ewen Chia ili ne je – vjerojatno. Osoba može zaraditi novac s partnerskim programima, pa ako vam Newbie Bankomat pomogne da proces bude jednostavniji i automatiziraniji, tada ćete moći zaraditi i s partnerskim programima i s Newbie Cash Machine. Mala je investicija za pokretanje vlastitog posla, a za one koji su već u poslu, mali je rizik ako vam može povećati prodaju s onim što već radite. Osim toga, Ewen Chia nudi jamstvo povrata novca, bez pitanja, sve što on želi je da ga kupite, isprobate i napravite priču o uspjehu. Na kraju krajeva, neće pomoći njegovoj prodaji ako ne bude priča o uspjehu kojima se može pohvaliti.

INTERNET OGLAŠAVANJE

Internet oglašavanje sve više postaje prava mala marketinška revolucija u svijetu, pa i našoj regiji. Ove godine su tvrtke na

Tri tehnike izbjeljivanja zubi

Sjajan osmijeh može se pokazati vrijednom imovinom, osobito kada nekoga prvi put upoznate. Međutim, ljudi koji imaju smeđe ili žuto