HEKLANJE

Možete li s Adwordsom izgraditi popis niša za uključivanje?

TEMU APP 100 E KUPON

Nešto mi se stvarno uvuklo pod kožu i ne mogu više sjediti i pustiti to!

Vidite, ljudi su gradili popise e-pošte u mnogim tržišnim nišama putem tražilica s plaćanjem po kliku kao što je Google Adwords. Sada je Adwords postao malo teži za korištenje, pa je stoga i izrada popisa e-pošte u bilo kojoj tržišnoj niši postala teža…



…Ali to je još uvijek jedan od najboljih načina za izradu popisa e-pošte u bilo kojoj niši!

Ponavljam, tražilice s plaćanjem po kliku (PPC) kao što je Google Adwords i dalje su iznimno učinkovit način za izradu popisa e-pošte u bilo kojoj tržišnoj niši.

Razgovarajmo zašto…

Glavni argument je da su ti PPC-ovi postali preskupi. Pa, možete postaviti dnevni maksimalni iznos potrošnje u Google Adwords! Ako si možete priuštiti da trošite samo 5 USD dnevno, tada možete postaviti da ne trošite više od 5 USD dnevno.

Naravno, vaša će lista niša rasti sporije nego netko tko troši 200 dolara dnevno, ali koga briga! S prednostima koje dobivate od tako ciljanih i odgovarajućih pretplatnika, uskoro ćete također potrošiti 200 USD na izradu svoje liste e-pošte za nišu.

Drugi argument je da je bolje potrošiti novac na Google Adwords tako da postanete suradnik za nešto i šaljete promet izravno njima.

Zašto im ne biste dali i svoju lijevu ruku!



Trošite novac na promidžbu njihovih nišnih proizvoda, zašto bi oni imali glavnu korist od novca koji potrošite? A pogledaj im stranicu, skoro sve imaju neki mehanizam za prikupljanje e-mail adresa.

Potrebna vam je odredišna stranica koja se odnosi na vašu temu, koja prikuplja adrese e-pošte, a najbolji način za reklamiranje ove stranice i dobivanje pretplatnika je putem stranica kao što je Google Adwords.

Ne slušajte ljude koji govore da na ovaj način ne možete sastaviti nišnu listu e-pošte ili da je to preskupo. Nije, i ja to radim cijeli dan na desecima različitih tržišta.



Izgradite svoju odredišnu stranicu, steknite pretplatnike i dajte im sjajne informacije i resurse i oni će vam biti kupci do kraja života.