HEKLANJE

Nagrade kreditne kartice i vi

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji mnogo različitih vrsta kreditnih kartica. U ovom konkurentskom području mnoge tvrtke sada nude posebne nagradne kreditne kartice kako bi vas podmitile da koristite njihove kartice. Postoje brojne vrste nagradnih kreditnih kartica koje možete izabrati. Vrlo je vjerojatno da bez obzira na vaše interese, vjerojatno postoji nagradna kreditna kartica samo za vas.

Jedna od najčešćih vrsta nagradnih kreditnih kartica su kartice za nagrade za putovanja. Kreditne kartice s nagradama za putovanja donose bodove koji se mogu iskoristiti za uštedu na letovima, hotelima, najmu automobila, a ponekad čak i na krstarenjima. Ako često putujete i koristite kreditnu karticu, možda biste se trebali odlučiti za kreditnu karticu koja će vam uštedjeti novac na putovanjima, a možda čak i zaraditi nešto besplatno.



Još jedna uobičajena vrsta nagradnih kreditnih kartica su kreditne kartice s povratom novca. Ove kartice vam nude novčane nagrade na postotak vaših ukupnih kupnji. Ove kartice su također poznate kao kreditne kartice s popustom na gotovinu. Ako se želite prijaviti za kreditnu karticu s novčanim nagradama, obratite posebnu pozornost na svoje kamatne stope. Ako obično imate nepodmireni dug na svojoj kreditnoj kartici, trebali biste biti sigurni da nećete poništiti dobrobit nagradne kartice za povrat gotovine plaćanjem visokih kamata i kazni.

Toadyjev svijet i njegove ogromne cijene goriva utrli su put novoj vrsti nagradne kreditne kartice koja će dobiti na popularnosti. Nagradne kreditne kartice za benzinske postaje pojavile su se kao način poticanja lojalnosti kupaca i uštede novca na benzinu u isto vrijeme. Često se izdaju u suradnji s plinskim tvrtkama, kreditne kartice s nagradama za plin nude vam priliku zaraditi besplatno gorivo ili dobiti popuste na gorivo. Ponekad, nagrade za gorivo također dolaze u obliku rabata, slično kao nagradne kartice za povrat gotovine o kojima smo ranije govorili.

Još jedna jedinstvena vrsta nagradne kartice koja se pojavila u posljednje vrijeme pomoći će roditeljima s troškovima fakulteta. Citi® Upromise® kartica Citibank nudi 1% uštede za fakultet gdje god kupujete. To znači da 1% vaše kupnje odlazi na štednju za obrazovanje vaše djece. Dakle, ako imate djecu koja će jednog dana morati ići na koledž, kupnja njihovih pelena ovom karticom pomoći će im da prođu školu. To je zanimljiv i vrlo koristan način da vaša kreditna kartica učini više za vas.

Zaključno, to je ono što nagradne kreditne kartice čine, čineći da vaša kreditna kartica radi za vas. Kao i obično, trebate obratiti pozornost na svoju godišnju kamatnu stopu i naknade kako biste bili sigurni da doista dobivate posao na nagradnoj kreditnoj kartici. Također imajte na umu da su neke vrste nagradnih kartica samo za one s dobrim kreditom. Ako imate na umu ove jednostavne stvari, možda ćete samo uštedjeti novac svojom kreditnom karticom ili barem izvući neke zgodne stvari.

Zaljubimo se ponovno

Još jedan savjet, ili bolje rečeno upozorenje, našim partnerima: u razdoblju perimenopauze i menopauze postajemo iznimno sentimentalne možemo plakati na