HEKLANJE

Najbolje marketinške strategije plaćanja po kliku za financijske web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Kako bismo razumjeli kako to stvarno funkcionira, pogledajmo metode koje su prihvatile tražilice s plaćanjem po kliku.

Što rade kako bi privukli promet – pa prodaju najbolje dostupne ključne riječi za određeni iznos putem licitiranja.



Zatim web stranice primaju promet generiran klikom na te određene ključne riječi – i plaćaju za promet generiran svakim klikom. Zasad je dobro, no je li web stranica stvarno profitirala samo od velikog prometa? Kada se promet generira, web mjesto dobiva puno prometa od ljudi koji su istinski zainteresirani za usluge koje nudi web mjesto; međutim, web-mjesto zapravo profitira samo kada se ostvari konverzija iz klika u posao. To se zove ‘click-though-rate’ i označava stvarni trošak ppc kampanje po primljenoj narudžbi.

Vaš veliki promet je odličan samo kada je stopa konverzije također visoka – inače ćete zapravo platiti samo svoje obveze PPC tražilici bez stvarnog profita – ili čak s gubitkom.
Općenito govoreći, ovaj koncept je stvarno besmislen. Dakle, uzmimo primjer jednog financijskog aspekta koji bismo mogli koristiti – recimo da se web stranica bavi investicijama, ulaganjem, burzama, rizičnim financiranjem, rizičnim kapitalom itd.

Kada stvarno ostvarujete profit? Tada dobivate najveći mogući omjer prometa i konverzije. Kada se to stvarno događa? Kada je generirani promet što bliži onome što nudi web stranica. Kako to postižete? Postoji mnogo načina za to, ali jedna od najnovijih metoda je ona koju vam nudi fxsignals.com. Budući da je ovo novokoncipirana tražilica (posebno temeljena na praćenju i korištenim web stranicama temeljenim na financijama), ona svojim klijentima nudi sustav geo-praćenja.

Kao marketinška strategija, ovo je apsolutno neprocjenjivo budući da geografskim praćenjem sama tražilica može identificirati i filtrirati korisnike po područjima i stoga vam dati najbolju koncentraciju najkonvertibilnijih klikova. Ovo je način na koji ćete moći dobiti najbolje stope konverzije budući da je fxsignals.com već filtrirao i usmjeravao za vas samo one klikove koji najbolje odgovaraju vašem području i preduvjetnim tržištima.

Dakle, ako se vaše web stranice, kao što smo gledali u primjeru, temelje na ulaganju, ulaganju, burzama, rizičnom financiranju, rizičnom kapitalu – tada biste zapravo dobili sve ljude koji su htjeli imati bilo kakve veze s bilo kojom od ovih usluga. Ali ako zbrojite da te usluge najbolje možete ponuditi samo u Kanadi ili New Yorku – i imate tražilicu koja će istaknuti samo te kupce i omogućiti im da klikaju samo kada su iz tog područja – onda definitivno izgleda da ste imat će bolje stope konverzije od općeg klikanja.

Ova vrsta usluga neprocjenjiva je kada su u pitanju određene financijske web stranice, budući da ne postoji nijedna druga tražilica na tržištu koja zapravo donosi potpuni fokus samo na financijskim aspektima. Na ovaj način, web stranice koje se bave podacima, investicijskim zakladama, izloženošću, financijskom teorijom i istraživanjem, financijskom obukom, valutama, kamatama, kreditima, fiksnim prihodima, korporativnim izvješćima, financijama, seminarima, financijama, knjigama, upravljanjem rizikom, terminskim ugovorima, terminskim ugovorima , upravljani fondovi, osiguranje, projektno financiranje, korporativne financije, sindiciranje zajmova, financiranje trgovine, strukturirano financiranje, faktoring, komercijalni kredit, usluge skrbništva i namire, izvedba fonda, tržišta u nastajanju, upravljani terminski ugovori, hedge fondovi, zamjene, opcije, strukturirane note, trgovci, ulaganje, ulaganje, burze, rizično financiranje, rizični kapital, back-office sustavi, bankarska tehnologija, jedinični trustovi, bankarstvo, liste, ocjene, banke, konferencije, derivati, financijska izvješća, časopisi, dionice, dionice, informacije o financijskim tržištima , financijske informacije na mreži, sve u svemu, mogu se ciljano ciljati na najbolje moguće rezultate u marketingu plaćanja po kliku.

Ovdje s fxsignals.com imate dvostruko filtriranje na nultoj točki – pri čemu dobivate jedan filtar kada će ključne riječi biti odabrane samo iz financijske arene, i dva – kada ćete dobiti odgovor samo iz onih geografskih područja s kojih želite i može proširiti svoje usluge.



Šibenik

Šibenik je smješten u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših