HEKLANJE

Naletite li na Google Adwords?

TEMU APP 100 E KUPON

Nakon savjetovanja s mnogim ljudima nikada nisam vidio toliko zbunjenosti u vezi s time kako Google određuje ponude.
Neki ljudi vjeruju da plaćate onoliko koliko je vaša maksimalna ponuda, a drugi vjeruju da plaćate 1 peni više od
osoba ispod plaća.

Niti jedno od toga zapravo nije istina. To je prije kombinacija toga. Ova zabuna navela je mnoge da plaćaju previše za tu ponudu jer ne vide potrebu za praćenjem ponuda.



Dat ću vam primjer:

Ponuditelj 1: maksimalna ponuda je 0,55, ali plaća 0,51 po kliku.
Ponuditelj 2: maksimalna ponuda je 0,50, ali plaća 0,21 po kliku.
Ponuditelj 3: maksimalna ponuda je 0,20, ali plaća 0,06 po kliku.
Ponuditelj 4: maksimalna ponuda je 0,05, ali plaća 0,02 po kliku.
Ponuditelj 5: maksimalna ponuda je 0,01 i plaća 0,01 po kliku.

Nadamo se da ovdje vidite uzorak. Istina je da zapravo plaćate samo 1 peni više od osobe ispod vaše maksimalne ponude.

Ali zašto je onda važno pratiti ponude koje biste mogli pitati ako vas Google natjera da platite samo 1 cent više od maksimalne ponude osobe ispod vas?

U gornjem senariju najbolja pozicija je na #2 jer #2 plaća 30 centi manje po kliku od ponuđača #1. Razlika između ponude #2 i #3 je samo 15 centi.

Dakle, možete imati gotovo isto toliko klikova kao na poziciji #1 za više od pola cijene. Ako imate 1000 klikova, pozicija #1 plaća 510 USD, a pozicija #2 plaća samo 210 USD. Štedite više od polovice što znači povećanje profitnih marži za vašu tvrtku.

Ali ovdje se ponuditelj može poslužiti prljavim trikom kako bi povećao iznos koji plaćate po ponudi malo poznatom tehnikom koju ja zovem Bumping!



Recimo da ste ponuditelj 2 i naviknete se plaćati 21 cent po kliku.

Ako je ponuditelj 3 pametan (a sve je više ponuditelja), mogao bi povećati ono što plaćate.

On/ona može povećati svoju maksimalnu ponudu na 49 centi, a da i dalje plaća samo 6 centi po kliku. Odjednom plaćate duplo više po kliku nego što ste plaćali prije.



Budući da je Google sve konkurentniji, to se događa sve češće i koristi se kako bi vas natjerao da preplaćujete svoje klikove, izbacili biste iz posla ili smanjili svoju poziciju, tako da oni mogu preuzeti poziciju #2 po nižoj cijeni od one ti plaćaš.

Kako biste izbjegli da vam se to dogodi, stvarno trebate nadzirati sve svoje ponude kako biste bili sigurni da vas nitko ne “NAPADA”. Međutim, budući da svi uvijek mijenjaju svoje cijene ponude zbog mnogih ključnih riječi koje imate, gotovo je nemoguće pratiti to bez posebnog softvera…

Heklanje kao Duhovna Praksa

Heklanje postaje duboka duhovna praksa koja spaja heklača s unutarnjim duhovnim svijetom i širim univerzumom. Kroz ovu vještinu, heklači otvaraju

Zombi na webu

Mojih prvih 40 dana iskustva kao lutke, bez pojma o mreži Kad sam prvi put došao na ideju da sam