HEKLANJE

Zombi na webu

TEMU APP 100 E KUPON

Mojih prvih 40 dana iskustva kao lutke, bez pojma o mreži

Kad sam prvi put došao na ideju da sam napišem članak, bio sam uzbuđen, ali onda su se pojavila druga razmišljanja poput toga tko će pročitati moj članak, zašto ne bih trebao učiniti kao što drugi obično čine: kopirati ili platiti nekome da ga napiše umjesto mene ili slijedite val i samo objavite nešto s onim ključnim riječima koje privlače Googleovu pozornost.



Napokon je prevagnula želja da učinim nešto pozitivno (i moj nedostatak sredstava): želio sam da moja osobna iskustva budu korisna drugima!

Prije tjedan dana bio sam stvarno inspiriran akcijom lidera na ovom tržištu, Dereka Gehla, koja je započela uzornom akcijom. Spominjanje njega je moj način da mu se zahvalim (iako mu ne treba moj publicitet) za njegov stvarno besplatan bonus, njegovo principijelno djelovanje natjeralo je tisuće ljudi da preispitaju profesionalnu etiku ovog tržišta.

Uglavnom, uvjeren sam da bi moji članci mogli biti korisni onima koji se mogu poistovjetiti s mojim iskustvom i pronaći neke dobre i vruće prijedloge koji će im pomoći da postignu najbolje i izbjegnu najgore.
Nadalje, možete li zamisliti da je jedan Talijan i tek 10 godina stanovnik SAD-a bio uspješan kao pisac početnik na internetu? Čak imam i kćer Caterinu koja mi lektorira radove! Ne bi li ovo samo po sebi bilo sjajno?

Dakle, evo me, da vam ispričam svoje iskreno iskustvo u ovih 40 dana kao Ciganin, lutajući od jedne prilike do druge, tako očajnički tražeći novac da kupim ponudu koja stvarno odražava moju situaciju (
AA pruža izvrsnu uslugu pronalaženja rute u Velikoj Britaniji na svojoj web stranici. To je vrlo jednostavna i laka funkcija za korištenje, jednostavnim upisivanjem vaše lokacije i željenog odredišta – bilo prema nazivu mjesta ili poštom koda, tražilica rute pružit će detaljnu kartu puta kao i potpune i jasne upute za vožnju kako doći do odredišta u najkraćem mogućem vremenu. Stoga je to vrlo lagana i jednostavna metoda navigacije, prikladna za sve. Postoji mogućnost ići ‘preko’ određenog mjesta, što se može uklopiti u rutu. Povrh toga, ruta se može planirati izbjegavajući sve autoceste ili ceste s cestarinom/područja s naplatom zagušenja. Ove opcije možete označiti prije unosa pretraživanja.

Ostali elementi također se mogu uključiti u tražilicu rute, uključujući benzinske postaje, kamere za brzinu i crne točke u prometu. Ikone su također prikazane za takve zgrade kao što su bolnice, hoteli i sportski tereni.

Karta se zatim može poslati e-poštom, ispisati ili jednostavno kopirati sa zaslona računala. Usluga je potpuno besplatna, a dostupna je svakom korisniku koji posjeti stranicu AA. Pretraga se generira gotovo trenutačno, što je vrlo zgodno za sva putovanja u zadnji čas ili izmjene rute koje je potrebno napraviti.

Zbog činjenice da ova vrsta navigacije zahtijeva čitanje karte, može biti prilično opasna metoda za korištenje kada vozite sami, osobito noću. Bilo bi poželjno da se redovito zaustavljate na sigurnim odredištima kako biste se upoznali s rutom kojom treba ići ili da imate suvozača koji je može pročitati za vozača, kako ne bi bilo nesreća kao posljedica neoprezne vožnje .



Ako se pravilno i razumno koristi, AA tražilica rute izvrstan je besplatan način da vas sigurno usmjeri od A do B.

Pregled kozmetičkih zahvata

Estetska kirurgija ovo i estetska kirurgija ono. Da bismo doista razumjeli estetsku kirurgiju, potrebno je upoznati se s raznim dostupnim