HEKLANJE

Napravite vlastitu modnu izjavu s Crazy Contacts…

Tko bi rekao da nešto tako dosadno kao što je uređaj za korekciju vida može postati must have modni dodatak? Ali imaju!

Kontaktne leće započele su 1950-ih kao leće od tvrdog stakla. Tijekom godina napredovale su u tvrde plastične leće, koje su bile neudobne za nošenje i skupe za kupnju.



U 1970-ima proizvođači su razvili mekane plastične leće i započela je revolucija kontaktnih leća… a sada su boje i ludi kontakti postali posljednji i najveći modni krik.

Ne nazivaju ih bezveze ludim kontaktima! Postoji nevjerojatna raznolikost različitih izgleda koje možete postići ovim lećama: s lakoćom možete promijeniti boju, pa čak i oblik svojih očiju.

Idete na maskenbal? Onda se malo zabavite. Uzmite si mačji kostim, par mačjih očiju – sa žutom pozadinom i okomitim crnim prorezima zjenica – i izgledat ćete ‘purrrrrrfektno’!

Želite li umjesto toga biti Vukodlak? Lako. Nosite vučje leće s lunarno žutom bojom oko zjenice i crnim rubom – samo pazite da ne izlazite na pun mjesec!

Ideš kao Drakula? Nosite zastrašujuće vampirske naočale s krvavo crvenim zjenicama i vanjskim crnim rubom i odmah ostavite dojam. Odjednom ste pretvoreni u spektakularnog Drakulu!

Isprobajte neke od drugih dostupnih divljih oblika: poput crvene spirale, koja vaše oči pretvara u crveno-bijelu spiralu. Ili Fire kontaktne leće sa svojim žutim plamenom koji kruži vašom zjenicom oko crvene pozadine.

Zašto ne izbezumite svoje prijatelje, stavite bijele leće i potpuno pobijelite oči!



Zabavite se nakon duge noći u gradu, sljedećeg jutra ušuljajte se u Bloodshot kontaktne leće. Sa svojim isprepletenim crvenim “krvnim žilama” sigurno će se nasmijati!

Budi domoljub! Crazy kontaktne leće također dolaze u zastavama.. nema pogađanja kako će vaše oči izgledati ako nosite Stars and Stripes kontaktne leće!

Također su zgodni kada navijate za svoj omiljeni nogometni tim. Stavite NFL leće i ponosno nosite logo svog tima u bjeloočnicama.



Unatoč svim sjajnim stvarima koje možete učiniti s njima, ne zaboravimo, naravno, da su Crazy kontaktne leće prave kontaktne leće, pa ćete trebati recept od svog oftalmologa.

Iako ih svatko može nositi, čak i ako vam nisu potrebni za vid, ipak je preporučljivo posjetiti oftalmologa i pravilno ih namjestiti kako se ne biste izložili riziku od infekcija oka.

Sa svim svojim čudnim, otkačenim i prekrasnim uzorcima, oblicima i kombinacijama boja, nije ni čudo da su Crazy kontakti postali modni dodatak koji morate imati – zabavni su s velikim F!



TEMU APP 100 E KUPON