HEKLANJE

NIA24 – uzbudljiv novi alat za poboljšanje zdravlja i izgleda kože

TEMU APP 100 E KUPON

NIA24 poboljšava učinkovitost drugih proizvoda za njegu kože
Ne samo da NIA24 dobro funkcionira ako se sam koristi, već može imati i korisnu pomoćnu ulogu u drugim režimima liječenja kože. Jačanjem i obnavljanjem kože, NIA24 proizvodi mogu predstavljati učinkovit dodatak drugim tretmanima kao što su retinoidi (Tretinoin, Retin-A, itd.) i glikolne kiseline. Mnogi korisnici smatraju da uporaba retinoida i sličnih proizvoda iritira kožu. Poboljšanja zaštitne funkcije kože koja proizvodi NIA24 donose poboljšanu toleranciju na terapiju retinoidnim proizvodima, što rezultira udobnijim tijek tretmana za korisnika.

Osim toga, NIA24 se pokazao kao vrijedan dodatak dermatološkim i medicinskim tretmanima u toplicama kao što su foto tretmani lica, IPL i obnavljanje površine. Uočeno je da dodavanje NIA24 IPL terapiji rezultira većim stupnjem poboljšanja nego što je rezultat samo IPL tretmana. Pacijenti su procijenjeni u smislu hiperpigmentacije, crvenila, teksture kože i cjelokupnog izgleda, a pacijenti koji su koristili NIA24 proizvode u kombinaciji s IPL terapijom pokazali su zamjetan napredak u odnosu na one koji su primali samo IPL.



Koža izgleda bolje izvana jer je čvršća iznutra
NIA24 simulira funkcije prirodne barijere kože, čineći je jačom i otpornijom na oštećenja. NIA 24 proizvodi pomažu smanjiti vidljive znakove starenja kao što su smeđe mrlje, hiperpigmentacija i bore povezane s oštećenjima od sunca. U samo 90 dana pacijenti su prijavili dramatična poboljšanja tonusa, teksture i izgleda kože.

Trenutna istraživanja sugeriraju da ne samo da proizvodi linije NIA24 pomažu ojačati i popraviti postojeća oštećenja kože, oni zapravo mogu pomoći u zaštiti od budućih oštećenja. Zaštitni sloj kože je poboljšan i zadebljan, čime je koža zdravija, jača, čvršća i vitalnija.

NIA24 proizvodi mogu smanjiti rizik od raka kože
Istraživanja pokazuju da ne samo da NIA24 poboljšava estetski izgled kože; zapravo može pomoći u sprječavanju razvoja raka kože. Nedavne studije pokazuju da terapeutska primjena lokalnog niacina (kao što su patentirani sastojci Pro-Niacina koji se nalaze u liniji proizvoda NIA24) zapravo može pomoći u zaštiti i popravljanju DNK kože. Istraživači teoretiziraju da ovo zaštitno djelovanje pomaže smanjiti rizik od razvoja raka kože.