HEKLANJE

Noćne more frizerskih salona? Evo kako odabrati dobar

TEMU APP 100 E KUPON

Prva stvar koju možete učiniti kako biste jamčili da ćete uvijek dobiti najbolje frizure, najnovije profesionalne tehnike i vrhunsku uslugu je odabrati pravi frizerski salon. Doduše, to je lakše reći nego učiniti. Budući da su frizerski saloni gotovo na svakom uglu ulice, sužavanje mogućnosti traženja pravog frizerskog salona može biti zbunjujuće.

Preporuka obitelji i prijatelja za frizerski salon mogla bi biti dobar način da započnete svoju potragu. Ali nemojte tu stati. Kao što možda već znate, ne postoje dva frizera koja imaju isti umjetnički pristup svom poslu. To znači da bi određeni stilist ili frizerski salon mogao obaviti fantastičan posao na dugim slojevima vaše rođakinje Suzie, a da i dalje neće moći skinuti vašu kratku teksturiranu kosu. To ne znači da je frizerski salon vašeg rođaka inferioran na bilo koji način. To samo znači da trebate pronaći frizerski salon koji više odgovara vašem stilu i potrebama.



Najlakši način da pronađete frizerski salon koji odgovara vašim potrebama je da zamolite osobe s frizurama sličnim onima koje želite da vam preporuče njihov frizerski salon. To mogu biti ljudi koje poznajete ili potpuni stranci koje vidite dok ste u kupnji. Nemoj se sramiti. Ako vidite slatki stil koji ste bezuspješno pokušavali postići, pitajte osobu u koji frizerski salon ide. Možda više nikada nećete dobiti priliku za to.

Još jedna stvar koju možete učiniti kako biste bili sigurni da ste odabrali pravi frizerski salon je zakazati konzultacije. Konzultacije vam omogućuju da “opipate” frizerski salon prije nego što se obratite stilistu zbog čega biste mogli požaliti. Tijekom konzultacija možete promatrati različite tehnike koje osoblje frizerskog salona koristi i kako komuniciraju sa svojim klijentima. Konzultacija vam također daje priliku da izrazite ono što želite i dobijete povratnu informaciju od profesionalca, a sve prije nego što se napravi prvi isječak. Većina frizerskih salona također ima portfelj koji možete pregledati sa slikama prije i poslije, što vam može dati dojam o tome kakav posao radite.

Tijekom vaše potrage za pravim frizerskim salonom, postoje neke crvene zastavice koje se lako mogu otkriti i koje vas mogu upozoriti na nadolazeću katastrofu ako odaberete određeni frizerski salon. Evo samo nekoliko:

” Prljavština i prljavština. Čisti frizerski salon propisan je od strane države, ali neki saloni još uvijek teže tjerati granicu kada je u pitanju čistoća. Potražite sanitarne postupke kao što su korištenje čistih češljeva i četki, higijenskih traka za vrat i čist rad postaja. Ako se čini da je frizerski salon prljav, nemojte ga posjećivati. Gledajte na to ovako, ako se stilisti određenog salona ne ponose dovoljno svojim frizerskim salonom da ga održavaju čistim, zašto bi se ponosili poslom koji izbaciti vrata?
” Profesionalnost. Frizerski salon je profesionalno mjesto i trebali biste se osjećati kao da ste zakoračili u jazbinu luksuza, a ne onu koja je prikladnija za subotnji noćni život. Opet, sve je u ponosu. Profesionalci koji se ponose svojim radom nastojat će stvoriti pravu atmosferu za svoje klijente.
” Komunikacija. Komunikacija je vitalna u frizerskom salonu. Promatrajte kako stilisti komuniciraju sa svojim klijentima. Tako će komunicirati s vama.

Na kraju, možda će trebati malo pokušaja i pogrešaka da pronađete pravi frizerski salon, ali možete si olakšati potragu slijedeći gore navedene savjete. Ipak, uvijek imajte na umu da odabir pogrešnog frizerskog salona nije smrtna presuda. Jednostavno se otresite i nastavite tražiti.

UPITNIK ŽENA

Jednom je postojala Djevojčica koja je bila usamljena do jednog čarobnog dana. Toliko je sanjala o susretu sa svojim zaručnikom