HEKLANJE

Novi robotski softver za povezivanje za recipročne veze

TEMU APP 100 E KUPON

Želite li znati o novom robotu koji radi za vas čak i kada spavate?

Dopustite da vam kažem nešto o Zeusu. . . on je jednostavan, inteligentan, internetski robot koji gradi imenik veza i stvara recipročne veze za vašu web stranicu.



Zeus je prvi iz nove vrste inovativnih, robotskih softverskih proizvoda za webmastere.

Zeus je pametni internetski robot koji prolazi internetom, pretražuje stranice i stvara za svakog webmastera direktorij veza s okomitom temom.

Naučite ga da pronalazi web stranice koje odgovaraju vašim jedinstvenim temama ili temama, a on će smanjiti prikaz kako bi ih pronašao na tisuće. Zeus vam zatim pomaže da ih pregledate i organizirate u vertikalno tematske kategorije i moguće uključivanje u vaš imenik veza.

Zeus stvara kvalificirani promet na vašoj web stranici u brojevima za koje ste oduvijek mislili da su nemogući. To se brzo postiže nizom koraka koji koriste dinamički sadržaj web-mjesta, povećanu aktivnost tražilice i originalne međusobne uzajamne veze.

Sadržaj se brzo dodaje na web stranicu s dinamički promjenjivim, Zeus-generiranim, stranicama imenika veza. Jednim klikom vaš imenik veza je izgrađen i postavljen na vašu web stranicu. Ove tematske stranice prilagođene su ključnim riječima kako bi bile visoko rangirane u tražilicama. Tražilice daju viši rang web-mjestima s tematskim sadržajem koji se međusobno podudaraju putem međusobnih recipročnih veza. Sada je moguće da se vaše stranice imenika smjeste u prvih 10 popisa tražilica s jednom riječi za pretraživanje! Zamislite da imate stotine ovih stranica, od kojih je svaka izgrađena oko jedne ključne riječi ili fraze. Kao mogući dodatni bonus, ponovno slanje tražilicama zaboravljen je posao nakon što uzajamne veze usmjere prema vašoj stranici. Roboti će češće posjećivati vašu web stranicu jer će na Internetu češće pronalaziti poveznice na vašu web stranicu.

Jedna dobra uzajamna veza može vam dati istu količinu prometa kao velika tražilica i Zeusov internetski robot; možete imati stotine uzajamnih veza. Najkvalificiraniji posjetitelji vaše stranice dolaze s uzajamnih veza. Zeus pojednostavljuje zamoran zadatak stvaranja uzajamnih veza pružajući, iz vašeg imenika veza, skup kvalificiranih, tematski usklađenih, uzajamnih potencijalnih veza, organiziranih po temama ili temama. Uključen je i upravitelj kontakata koji vam omogućuje da webmasteru svake web stranice pošaljete e-poštom individualizirani zahtjev za recipročnu vezu. Sve je lako urediti, organizirati i održavati. Link Partneri dobivaju povlaštenu grafiku i popis na vrhu svake stranice direktorija koji daje uvjerljiv razlog za uzvratiti vezu.

Vaš imenik veza također će osigurati da posjetitelji vaše web stranice ostanu dulje i da je označe u svoje favorite za brzi povratak. Zeus je neinvazivan za posjećene web stranice i slijedi sve smjernice za robote kako su opisane na cijelom Internetu. Zeusa možete koristiti u više tema; izvrstan za web marketare, autore, istraživače, webmastere ili ozbiljne hobiste.



Zeus nije za svakoga, ali ako ste umjereno do stručno vješt webmaster, s ograničenim vremenom na raspolaganju, koji bi mogao imati koristi od imenika veza s okomitom temom i povećanog prometa na web stranici, Zeus će automatizirati gotovo svaki aspekt stvaranja takvog imenika.