HEKLANJE

Odaberite pravi miris prije online kupovine

TEMU APP 100 E KUPON

Volite nositi parfeme i tražili ste mirise koji vam se sviđaju po pristupačnim cijenama. Pa ne tražite dalje jer na internetu možete pronaći puno parfema po razumnim cijenama. Internet je središte web stranica za online kupnju koje nude mirise i mirise poznatih robnih marki po sniženim cijenama. Ali prije nego što obavite tu online kupnju, jeste li već smislili miris koji vam najbolje pristaje? Preporučljivo je odabrati miris koji dobro miriše i najbolje vam pristaje.

Morate shvatiti da pronalazak savršenog mirisa za vas nije lak zadatak. Morate razumjeti da miris može biti slab ili jak. Kada se približimo centrima za izlaganje parfema, najčešće će miris koji osjetimo biti malo drugačiji pod drugim uvjetima. Unutar robne kuće mirisi različitih mirisa mogu se miješati ili pomiješati u zraku koji udišemo. Također, moramo uzeti u obzir temperaturu i razinu vlažnosti unutar kontroliranog okruženja. Miris se može činiti slab ili jak, ovisno o okruženju.



Količina aromatičnih spojeva sadržanih u mirisu također bi vam mogla pomoći u donošenju odluke o mirisu za koji mislite da bi vam odgovarao. Što više aromatičnih spojeva sadrži to je miris jači i dulje će trajati. Parfemska voda sadrži najviše aromatičnih spojeva, a slijede je toaletna voda i kolonjska voda.

Saznajte koja vrsta parfema odgovara vašem tipu kože. Neki ljudi mogu imati masnu kožu dok drugi mogu imati suhu kožu. Parfem koji može dobro mirisati na vas možda neće mirisati dobro kada ga nanesete na svog prijatelja. Stvari koje nanosite na kožu poput losiona ili ulja također mogu utjecati na miris parfema.

Važno je da parfem isprobate na svojoj koži kako biste saznali odgovara li vašem tipu kože. Pokušajte posjetiti maloprodajne trgovine i isprobati parfem na svojoj koži. Neka miris ostane na vašoj koži ako je moguće cijeli dan i provjerite kako miriše na vama.

Ako ste odabrali miris koji vam se sviđa, sada ih možete kupiti online po nižoj cijeni ponekad čak i blizu veleprodajnih cijena zbog niskih režijskih troškova koje internetska trgovina troši. Online trgovački centri mogu ponuditi velike uštede na mirisima, a da ne napuštate udobnost svog doma.