HEKLANJE

Oglašavajte milijunima -#3- Dobar sadržaj.

TEMU APP 100 E KUPON

Ovo je serija članaka o marketingu i oglašavanju. Postoje različiti načini na koje možete doći do publike od milijuna pojedinaca diljem svijeta. U ovoj seriji vam pokazujem kako implementirati profitabilne strategije u vašoj marketinškoj karijeri.

Rečeno je da “nije važno što prodajete, već kako to promovirate.” Dakle, tajna uspjeha leži u vašim marketinškim tehnikama. Zato je vrlo važno da vlasnici tvrtki razviju vještine koje će im omogućiti povećanje prodaje njihovih proizvoda.



Jedna od najvažnijih vještina koju morate imati je sposobnost da brzo doprete do mnogo ljudi. Da biste to učinili, morate shvatiti koliko su mediji moćni i kako mogu drastično povećati vaše prihode.

– Dobar sadržaj –

Jedna od najjednostavnijih, ali najzanemarenijih metoda oglašavanja milijunima na Internetu je sam sadržaj. Bez obzira posjedujete li e-časopis, blog, bilten ili web-stranicu, ono što je doista važno je ono što nudite svojim posjetiteljima kada tamo dođu. Što ih motivira da pregledavaju vaše stranice i vraćaju se po nove?

Bez obzira na to koliko učinkovite vaše marketinške strategije mogu biti, ako vaši potencijalni klijenti ne dobiju ništa vrijedno nakon što dođu na vaše stranice, oni će otići i otići negdje drugdje.

Dakle, što god radili, pobrinite se da nikada ne dosadite svojim posjetiteljima. Učinite njihovo iskustvo što ugodnijim, jedinstvenim i radosnim kako bi se stalno vraćali i čitali vaše oglase, a zatim će na kraju nakon nekoliko posjeta početi kupovati od vas.

Najuspješniji web majstori nude puno besplatnog vrijednog sadržaja na svojim web stranicama. Surferi pronalaze svoje stranice u potrazi za besplatnim informacijama, ali vide oglase i mnogi od njih kupuju proizvode. Razmislite o tome, sadržaj je sve što bi moglo biti vrijedno vašim izgledima. To mogu biti slike, zvuk, glazba, informacije, orijentacije, recenzije itd.

Ne morate besplatno davati svoje najbolje bisere, ali pružanjem dobrog, besplatnog sadržaja drugima ne možete zamisliti koliko će se vaša izloženost povećati online kao i offline. Nadalje, dobit ćete reklamu od usta do usta koja je po mom mišljenju najučinkovitija od svih.



Odakle onda taj izvrstan sadržaj koji bi vam mogao donijeti mnogo potencijalnih kupaca svaki dan? Pa, postoji mnogo stvari koje možete učiniti. Na primjer, možete posuditi neke članke iz banaka članaka kao što je opisano u drugim člancima iz ove serije. Besplatan je, jednostavan i poboljšat će kvalitetu vaših stranica, biltena itd.

Ako provjerite web stranicu www.bravenet.com, primijetit ćete da nude mnogo alata za web majstore i internet trgovce koji bi vas mogli zanimati. Jedna od najboljih koju ondje imaju jest mogućnost da na svojoj web stranici postavite vlastiti prilagodljivi forum.

Imati vlastitu grupu za raspravu je divno jer se vaši posjetitelji stalno vraćaju provjeriti je li netko drugi objavio odgovor na njihove poruke. To održava interaktivnu zajednicu unutar vaše stranice na kojoj se možete redovito oglašavati.



Također mogu pročitati druge recenzije ili članke koje možete uključiti na svoje stranice, što ih može dovesti do određenih proizvoda ili izravnije reklame. Tražilice također vole forume jer forumi svakodnevno pružaju svježi vrijedan sadržaj surferima. Dakle, Bravenet web master alati mogu pomoći u povećanju kvalitete vaših stranica i vaše izloženosti na internetu.

Zapamtite, dajte svojim posjetiteljima dobar besplatan sadržaj i oni će se stalno vraćati. Također će reći svojim prijateljima o vama i povezati se s vašim stranicama kako biste dobili besplatne reklame.

Kao što vidite, ova tehnika može povećati vašu izloženost i pomoći vam da dobijete više klijenata. Možete pročitati o drugim učinkovitim marketinškim tehnikama iz mojih drugih članaka u ovoj seriji.



EasyWebRiches © 2006

Salenjaci

Sastojci su 1 svježi kvasac, 75 dag glatkog brašna, 2 jaja, 2 dl toplog mlijeka, 1/2 kg sala, malo soli,

TKO JE WEB PODUZETNIK?

Web poduzetnik je osoba koje je očigledno poduzetna, dakle fodi svoje poslovanje, ima tvrtku. Osim toga što ima vlastiti posao,