HEKLANJE

Oprema za kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Posao je danas konkurentan kao što je ikada bio i, posebno od pojave interneta, kupci traže trgovce kojima mogu vjerovati i koji im mogu ponuditi najbolju uslugu i udobnost. Jednostavno je neophodno prihvatiti kreditne kartice kako biste stekli povjerenje svojih klijenata, a studije pokazuju da se prodaja često povećava za 10-50% za tvrtke koje počnu koristiti opremu za kreditne kartice za obradu sigurnih transakcija.

Kakvu točno opremu za kreditne kartice trebate? Danas na tržištu postoji veliki raspon proizvoda za opremu za kreditne kartice. To uključuje: terminale, kombinacije terminala i pisača, jastučiće za pribadače, pisače za obradu kartica, bežične terminale za obradu kreditnih kartica, softver za obradu kreditnih i debitnih kartica.



Oprema za kreditne kartice nije tako skupa kao što možda mislite. Terminali imaju cijene koje se kreću od 99 do 760 dolara. Terminali s pisačima mogu koštati dvostruko više. Jastučići za pribadače također koštaju oko 100 do 300 USD, a omogućit će vam prihvaćanje i kupnje debitnom karticom. Ne grizite kada je u pitanju ovaj relativno jeftin poslovni trošak, budući da bi jednokratna ušteda od 30 USD mogla dugoročno negativno utjecati na vaše poslovanje. Želite opremu za kreditne kartice koja je brza, lagana i iznad svega pouzdana. Neki pouzdani proizvođači opreme za kreditne kartice uključuju Verifone, Nurit i Hypercom.

Obično je dobra ideja kupiti opremu za kreditnu karticu izravno umjesto leasinga. Ipak, najvažnije razmatranje bit će odabir pružatelja usluga trgovca. Pouzdan davatelj usluga može unaprijed programirati opremu za vašu kreditnu karticu umjesto vas, a budući da očekuju da će s vama raditi nekoliko godina, manja je vjerojatnost da će od vas pokušati dobiti “brzu prodaju”. Usluga i poštenje važni su pri odabiru pružatelja usluga trgovačkog računa i opreme za kreditne kartice.

Kao što možda pretpostavljate, bežični terminali posebno su korisni za mobilne trgovce, na primjer vozače taksija, kao i za trgovce koji prodaju na sajmovima ili drugim putnim mjestima gdje je oprema za kreditne kartice potrebna u pokretu. Kada kupujete bežičnu opremu za kreditne kartice, pobrinite se da nudi sigurnu, pouzdanu obradu i uključuje softver za plaćanje koji možete koristiti sa svojim prijenosnim računalom, PDA ili drugim mobilnim uređajem.

Oprema za kreditne kartice koristi se zajedno sa softverom za obradu kreditnih kartica. Malo istražite prije nego što odaberete koji vam softver odgovara i utvrdite koji softver podržava vaš pružatelj transakcija. Neki od najpoznatijih robnih marki u softveru za kreditne kartice uključuju industrijske standarde kao što su PC Charge Express i Pro, IC Verify i Authorize.net.

Pokrenuli ste posao. Sada sve što trebate učiniti je nabaviti kvalitetnu opremu za kreditne kartice kako biste prihvatili i obradili transakcije kreditnim karticama vaših klijenata.