HEKLANJE

Kako uštedjeti velik novac s kreditnom karticom na benzinskoj postaji

TEMU APP 100 E KUPON

Prosječni Amerikanac potroši više od 2000 dolara godišnje samo na plin. Plin i gorivo su industrija vrijedna milijarde dolara. Kako možemo uštedjeti na plinu? Postoje uobičajeni savjeti koji su vam ponuđeni, kao što su održavanje vozila, redovita zamjena ulja, korištenje javnog prijevoza, lagano pakiranje i spajanje svih obaveza u samo jedno putovanje dnevno. Nažalost, pridržavanje ovih postupaka još uvijek vam ne štedi dovoljno novca.

Još jedna manje poznata, ali vrlo učinkovita prilika za uštedu je podnošenje zahtjeva za kreditnu karticu za gorivo. Postoje mnoge prednosti kreditne kartice za benzin koje mogu pomoći u iznosu koji trošimo samo na benzin. Većina benzinskih kreditnih kartica nudi povrat gotovine i popuste, pogodnosti, programe nagrađivanja i odličan način da izgradite ili obnovite svoju kreditnu povijest.



Neke kreditne kartice za plin koje nude dobro etablirane tvrtke kao što su Chase, Visa, MasterCard ili Hess nude povrat gotovine i popuste na kupnju goriva koji se mogu zbrajati tijekom cijele godine i uštedjeti vam velike novce.

Prijavljivanje za plinsku kreditnu karticu također vam može donijeti sve pogodnosti bilo koje obične kreditne kartice. Možete ih koristiti bilo gdje gdje prihvaćaju kreditne kartice i više ne morate nositi gotovinu za velike kupnje. Većina benzinskih crpki sada čak ima brze trake na kojima se smiju koristiti SAMO kartice za izravno plaćanje ili benzin. To je ono što ja zovem praktičnošću!

Svi smo prilično upoznati sa zarađivanjem bodova za određene trgovine kada kupujemo na njihovim lokacijama. S većinom benzinskih kreditnih kartica možete zaraditi bodove gdje god koristite karticu. Zaradite bodove i počastite se nagradnom nagradom, ili još bolje, iskoristite ih za gotovinu s računa za gorivo!

Što ako imate lošu kreditnu povijest? Kreditne kartice za benzin bolja su opcija od bankovnih kreditnih kartica za tu svrhu jer kreditne kartice za benzin imaju veću stopu odobravanja. Podnošenje zahtjeva za kreditnu karticu za plin definitivno je dobar izbor za svakoga tko može imati lošu kreditnu povijest i želi uštedjeti na benzinu.

Nakon što odlučite da želite kreditnu karticu za gorivo, prijava je jednostavna! Usporedite kreditne kartice online, a zatim ispunite sigurnu prijavu.

Posao, etika i zakon

Primarni cilj poslovanja je zaraditi novac. Zašto bi pojedinac ili grupa ljudi pokrenuli posao ako ne žele zaraditi? Argument koji

Fascinacija dizajnom tetovaže

Tetovaže još uvijek dobivaju na popularnosti. Dizajn tetovaža radikalniji je nego ikad prije, kao i mjesta na koja se postavljaju.