HEKLANJE

Razumijevanje kreditnih kartica za mala poduzeća

TEMU APP 100 E KUPON

Kada tražite kreditne kartice za male tvrtke, želite se zaštititi od rasipanja novca. Uzalud novac može dovesti vašu tvrtku u stečaj u tren oka.

Glavne stvari koje biste trebali tražiti u kreditnoj kartici za male tvrtke su konkurentno niske kamatne stope, velikodušne kreditne linije i, naravno, dobra korisnička služba. Ne želite karticu s visokom kamatnom stopom, osobito ako imate stanje na kreditnoj kartici i nemate vremena čekati da razgovarate s korisničkom službom ako imate problema s karticom.



Malo istražite prije podnošenja zahtjeva za karticu tako da unaprijed nazovete službu za korisnike. Budite sigurni da su ljubazni i ljubazni. Pitajte ih o tome kako rješavaju zakašnjela plaćanja. Trebali biste dati sve od sebe kako biste pronašli kreditnu karticu za male tvrtke koja je fleksibilna, posebno ako tek počinjete poslovati.

Dok tražite kreditne kartice za male tvrtke, nemojte tražiti samo one sjajne uvodne ponude koje bi mogle biti izvrsne ponude za nekoliko mjeseci samo da biste kasnije smanjili bum. Možda ćete vidjeti da možete dobiti kreditnu karticu za male tvrtke s kamatom od 0% i čak 0% prijenosa stanja, međutim, ova kamata može biti dobra samo prva tri mjeseca i, više je nego vjerojatno, bit će vam naplaćeno viši APR za kupnje iznad početnog prijenosa stanja. Stoga svakako pročitajte sva sitna slova, uključujući sve odredbe i uvjete prije donošenja odluke.

Neke od tvrtki koje sada nude kreditne kartice za mala poduzeća udružile su se s drugim dobro etabliranim prodavačima i trgovcima kako bi vašoj tvrtki dale druge velike nagrade i popuste na artikle kao što su uredski materijal ili troškovi dostave.

Ovdje su dvije prekrasne tvrtke za izdavanje kreditnih kartica koje nude izvrsne stvari za kreditne kartice za mala poduzeća. American Express Business Gold Card nema godišnju naknadu za prvih 12 mjeseci, nema postavljenog ograničenja potrošnje, uštede kod vodećih trgovačkih dobavljača kao što su Hertz i FedEx. Možete zaraditi bodove koje možete unovčiti za nagrade, upravljati svojim računom putem interneta i osiguranje od gubitka i štete pri najmu automobila. Osim toga, CitiBusiness Platinum Select Card nudi liberalnu kreditnu liniju, niske kamatne stope na kupnju, besplatne kartice za zaposlenike i besplatnu uslugu vratara 24/7.

Najbolji izvor za pronalaženje kreditnih kartica za male tvrtke je pretraživanje na internetu. Trebali biste moći pronaći više od jedne web-stranice koja uspoređuje sve glavne kreditne kartice za male tvrtke prema kamatnoj stopi, godišnjoj kamatnoj stopi, nagradama, prijenosu stanja i više. Na taj ćete način moći donijeti utemeljenu odluku o tome koja je kreditna kartica za male tvrtke najbolja za vašu tvrtku. Jedina stvar koju morate zapamtiti prije podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu za male tvrtke — budite apsolutno sigurni da ste pročitali sve odredbe i uvjete kartice kako biste mogli izbjeći bilo kakva neugodna financijska iznenađenja u budućnosti.

Zaštitite svoju kreditnu karticu

Osim zaštite vaše kreditne sposobnosti, važno je zaštititi i samu fizičku kreditnu karticu. Posjedovanje kartice nije dovoljno jer ljudi mogu