HEKLANJE

Osim kreveta, do prostirki za kupanje vrhunske kvalitete

TEMU APP 100 E KUPON

Gotovo svatko danas ima prostirku u svom domu. Iznimno je rijetko da dom ima kupaonicu potpuno prekrivenu tepihom. Pločice i linoleum lakše je čistiti i brisati, a jednostavno su bolji u upravljanju potencijalnim opasnostima od vode koje predstavljaju tuš, umivaonik i WC.

Dok izostavljanje tepiha iz kupaonice ima nekoliko praktičnih prednosti, postoje i neki nedostaci. Ovdje tepisi za kupanje mogu igrati veliku ulogu ne samo u izgledu vaše kupaonice, već iu njezinoj sigurnosti.



Jedan od najvećih razloga za postavljanje prostirki za kupanje u kupaonici je opasnost koja se javlja kada izađete iz tuš kabine mokrih nogu na glatku, sklisku površinu poput linoleuma. S jednim od ovih tepiha na svom mjestu možete s pouzdanjem izaći iz tuša, čak i mokrih nogu, i ne morate brinuti da ćete se poskliznuti.

Svakako nabavite prostirku za kupanje s protukliznom površinom na dnu! Ako kupite jedan (ili set) s glatkom površinom, naići ćete na iste probleme koje ste imali sa skliskim popločanim podom – možda i više.

Još jedna prednost stajanja na prostirku iz tuša je mogućnost stajanja na nešto mekano. Oni koji imaju problema s leđima ili stopalima mogu cijeniti ovu naizgled inače malu prednost.

Mnogi ljudi vole koristiti brojne prostirke za kupanje kako bi bili sigurni da se mogu kretati po kupaonici i ostati na mekoj, toploj površini bilo da izlaze iz tuša ili idu do umivaonika da operu zube, obriju se, našminkaju itd.

Ali možda su dvije najveće prednosti prostirki za kupanje cijena i veliki izbor dostupnih veličina i stilova. Većina tepiha prilično je jeftina u usporedbi s cijenom potpunog pokrivanja vaše kupaonice, tako da možete imati luksuz da promijenite rub kad vam dosade i želite nešto drugačije unutra. To također čini njihovu zamjenu jeftinijom ako se namoče zbog puknute cijevi ili preljeva zahodske školjke.

Veliki izbor stilova i boja znači da možete uklopiti gotovo svaki zamislivi dekor. Zahvaljujući bezbrojnim bojama, veličinama, stilovima i teksturama, svoju kupaonicu možete dizajnirati gotovo kako god želite.

Niska kupaonska prostirka – ono što joj nedostaje u stajanju, više nego vraća u praktičnosti i korisnosti.