HEKLANJE

Online kreditna kartica – Prepaid debitna kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Brojevi se razlikuju ovisno o tome koliko kreditnih kartica nosi svaka osoba. Vidio sam da je navedeno bilo gdje od pet do petnaest računajući bankovne kartice, kartice za gorivo i kartice za plaćanje robnih kuća. No, još uvijek ima onih koji se suzdržavaju, ljudi koji uopće nemaju kreditne kartice.

Ako ste jedan od tih sretnika i čitate ovo na internetu, velike su šanse da ste na internetu vidjeli nešto što ste htjeli kupiti, ali problem je bio što vam je potrebna barem internetska kreditna kartica da to platite. Tu prepaid debitna kartica može dobro doći onima koji žele izbjeći dugove po kreditnoj kartici.



S običnom kreditnom karticom, izdavatelj posuđuje novac potrošaču koji zauzvrat plaća naknadu kasnije. Ima onih koji plaćaju cijeli dospjeli račun po primitku mjesečnog izvoda. Međutim, mnogi od nas rade saldo svaki mjesec i plaćaju pristupačan dio računa, a naplaćuju nam se dogovorene kamate za nepodmireni saldo. Vjerujte mi kad kažem da je lako doći do te ravnoteže prije nego što konačno shvatite da je u tisućama dolara neosiguranog duga koji tada dugujete.

Za one od vas koji ne žele riskirati da se dovedu u tu situaciju, u potpunosti izbjegavajte kreditne kartice. Ali to može biti problem ako želite iskoristiti toliko izvanrednih ponuda dostupnih na internetu. Bez online kreditne kartice možda ćete htjeti pogledati unaprijed plaćenu debitnu karticu.

Prepaid debitnom karticom sredstva deponirate unaprijed kod financijske institucije. Dobivate karticu koja izgleda isto kao bilo koja druga kreditna kartica i možete je koristiti kao običnu karticu gdje god je prikazan njihov logo. Razlika je u tome što se naplaćeni iznos uzima iz kreditnog stanja koje održavate kod izdavatelja.

Mnogi od vas ne vole nositi toliko novca sa sobom. Znam da sa sobom mogu proći kroz novac kao kroz vodu. Ali ako ga moram naplatiti, čak i s prepaid debitnom karticom, dvaput razmislim. Osim toga, mogu bolje pratiti kamo odlazi taj novac. Još jedna prednost s prepaid debitnom karticom je prihvaćanje na svim bankomatima tako da imate stalan pristup svojim sredstvima kao i gotovini.

Dakle, ako ste jedan od onih koji su uspjeli pobjeći ovoliko dugo bez kreditne kartice i želite iskoristiti novu slobodu kupovine iz udobnosti vlastitog doma na internetu, mogli biste odvojiti trenutak vremena za kupovinu online za kreditnu karticu ili barem unaprijed plaćenu debitnu karticu. S unaprijed plaćenom debitnom karticom, umjesto da plaćate kamate, primate kamate na svoj kreditni saldo.

Internet kupovina

Dok za jedne internet kupovina predstavlja nešto zastrašujuće, nepoznato u to vrijeme drugi uživaju u blagodatima kupovanja od kuće. Kupovina