HEKLANJE

Pilinzi za stariju kožu

TEMU APP 100 E KUPON

Kako starimo, učinci izlaganja suncu i elementima mogu negativno utjecati na našu kožu. Pilinzi nude jedno rješenje za otklanjanje utjecaja vremena.

Pilinzi za stariju kožu



Piling se koristi za rješavanje problema s kožom na licu. Bilo zbog dugog izlaganja suncu, utjecaja zagađenja tijekom vremena ili drugih uzroka, koža lica može poprimiti uznemirujući izgled. Piling je osmišljen za rješavanje ovih problema ljuštenjem vanjskih slojeva oštećene kože.

Piling nije lijek za sve. To je opcija za rješavanje specifičnih pitanja. To uključuje obnavljanje naborane kože, iako bore moraju biti nominalne. Velike bore moraju se rješavati agresivnijim tehnikama kao što je facelifting. Nepravilnosti na koži, međutim, pripremaju se za tretman pilinzima. Varijacije pigmenta s jednog područja lica na drugo također se mogu tretirati pilinzima. Koža oštećena izlaganjem suncu također je problem koji piling može riješiti budući da proces uklanja oštećenu kožu kako bi se otkrila neoštećena koža.

Piling cijelog lica može trajati nekoliko sati. Anestezija se uglavnom ne koristi, ali se može koristiti u određenim situacijama. Vrijeme oporavka ovisi o vrsti pilinga, ali osoba bi trebala moći nastaviti s normalnim aktivnostima unutar mjesec dana. Nakon pilinga veliku pozornost treba posvetiti zaštiti kože jer je ona prvi put izložena vremenskim nepogodama. Koža će općenito biti crvena, a izloženost elementima može dovesti do nuspojava kao što su infekcije, promjene boje i slično. Obavezno razgovarajte o rizicima, prednostima i zahtjevima za oporavak prije poduzimanja postupka.

Pilinzi su medicinski dostupni svima, ali to ne znači da bi ih svi trebali dobiti. Općenito, pilinzi najbolje djeluju kod pacijenata koji imaju svijetlu i tanku kožu. Obavezno razgovarajte sa svojim liječnikom o tome je li piling opcija za vašu situaciju.

Općenito, pilinzi su uobičajeni postupak za rješavanje problema s kožom lica. Ako ste kandidat za zahvat, on može biti učinkovita metoda vraćanja zuba vremena i puno je manje agresivan od faceliftinga.