HEKLANJE

Osnovni, ali zanemareni savjeti za web dizajn

TEMU APP 100 E KUPON

Napravio si skok. Postavili ste web stranicu za prikaz vaše važne poruke. Bravo! Kao i u životu, na webu je važan prvi dojam. Web istraživači otkrili su da imate oko 2 minute da taj prvi dojam napravite dobar. Posjetitelji će u tih nekoliko sekundi ocijeniti vašu stranicu na temelju profesionalnosti i prikladnosti onome što traže.

Zapravo, prema nedavnoj studiji koju su proveli neki stručnjaci, web stranica može izgubiti oko jedne trećine svojih potencijalnih kupaca zbog lošeg dizajna.



Pažljivo proučite svoju stranicu. Ili zamolite prijatelja da vam da brutalno iskrenu recenziju vaše stranice. Polaže li test profesionalnosti?

Je li grafika kvalitetna i jasna? Jesu li formatiranje, veličina i boje fonta dosljedni na cijelom web-mjestu? Ili vaša web stranica čini amaterske pogreške u dizajnu čim se učita?

Postoje neke uobičajene pogreške koje vlasnici web stranica čine zbog kojih posjetitelji mogu prijevremeno otići. Što je ovo?

Po cijelom mjestu postavljaju natpise “U izgradnji”.

Znakovi u izgradnji objavljeni posvuda na web-mjestu predstavljaju neprofesionalnost u velikoj mjeri. Iskusni vlasnici stranica razumiju moć strpljenja. Oni znaju da je planiranje pokretanja vaše dovršene web stranice mnogo učinkovitije nego da to učinite prerano.

Budi strpljiv. Pričekajte da se web stranica dovrši prije objavljivanja vaše stranice. Na ovaj način vaši će posjetitelji biti impresionirani i brže će steći povjerenje. Neće se osjećati nelagodno i pobjeći jer vide amaterski žig po cijelom mjestu uz svaki znak U izgradnji.

Neki postavljaju šarene šaltere na svaku stranicu kao znak časti.



Istina je da svi znaju da se brojači mogu postaviti na bilo koji broj koji želite. Ako ne želite pokrenuti brojač od nule, lako ga možete pokrenuti od 10.000. To postavlja crvenu zastavu pitanja. Stoga može brže odbiti vaše posjetitelje nego što ih privuče. Zašto podizati crvenu zastavu pitanja, ako ne morate.

Umjesto toga pogledajte detaljnu statistiku ako trebate analizirati svoj promet.

Neke web stranice ne koriste izjave o autorskim pravima.



Neki uniformirani vlasnici stranica ne znaju da njihova autorska prava stupaju na snagu onog trenutka kada se njihov kreativni rad postavi u fiksni oblik. Stoga ne uspijevaju staviti svoj pečat vlasništva na svoj rad.

Ako doista posjedujete svoj rad, zatražite ga. Objavite svoje podatke o autorskim pravima na dnu svake stranice.

Prvi dojam važan je na webu. Slijedite gore navedene jednostavne tehnike dizajna i prestanite odbijati svoje posjetitelje na vratima. Iskoristite prvih nekoliko sekundi da impresionirate posjetitelje jednostavnim dizajnom koji učinkovito prenosi vašu moćnu poruku



Izgradite temelj

Ako želite pravi uspjeh na internetu, prije ili kasnije morat ćete imati vlastitu stranicu na koju možete usmjeravati ljude i