HEKLANJE

Pisanje članaka: može li pomoći u razvoju mog affiliate programa?

TEMU APP 100 E KUPON

Pitanje: Upravo sam postavio novi affiliate program i čuo sam da mogu pisati članke za njegovu promociju. Kako ovo radi?

Potpisan novi Affiliate Manager



Poštovani novi upravitelju podružnica,
Oh, nemoj me čak ni navoditi na ovo! Volim ovu temu.

Ako ste novi u konceptu marketinga članaka, možete pisati članke i dijeliti ih s web stranicama, blogovima i biltenima. Ovi izdavači su gladni sadržaja i rado će objaviti vaše informativne članke na svojim stranicama. Svaki put kada to učine, vaša biografija autora, uključujući URL vaše web stranice i informacije o vašoj web stranici, uključena je na dnu. (Pogledajte dno ovog članka da vidite kako radi.)

Kakve to veze ima s vašim affiliate programom? Pa, može vam pomoći na dva načina.

Prije svega, možete pisati članke i slati ih u imenike članaka (koji su u osnovi knjižnice besplatnih članaka). Kada vaši članci budu objavljeni, dobit ćete promet i dio tih posjetitelja će kupiti vaše proizvode, a dio će se prijaviti za vaš affiliate program (oboje će pomoći vašem poslovanju da raste.)

Drugo, možete dopustiti svojim podružnicama da koriste te članke na svojim web stranicama uz jednu posebnu izmjenu. POTICITE ih da zamijene vaš URL svojom vezom iz vašeg affiliate programa. Članak se unovčava tako da izdavač može zaraditi novac jednostavnim dijeljenjem (a i vi ćete također). Mislite li da će se vaši članci proširiti kao šumski požar od strane entuzijastičnih podružnica? O da, mnogo brže nego što bi mogao sam proširiti vijest.

Razmisli o tome. Viralni aspekt ove vrste marketinga može eksponencijalno povećati vaš affiliate program. Sve što je potrebno je istraživanje, malo vremena i naporan rad. Povlastice? Neprocjenjivo.

Postizanje ciljeva e-knjiga

Istražili ste temu i vjerujete da ima dovoljno materijala da čitateljima pruži uvjerljiv razlog da žele informacije. Tema je univerzalnog