HEKLANJE

Postizanje ciljeva e-knjiga

TEMU APP 100 E KUPON

Istražili ste temu i vjerujete da ima dovoljno materijala da čitateljima pruži uvjerljiv razlog da žele informacije. Tema je univerzalnog opsega ili je nišna ideja s mnogo potencijalnih kupaca. U svakom slučaju otkrijete da imate samo jedan problem; ne znaš pisati.

Dotaknuo sam se ove ideje u drugim člancima, ali sam želio posvetiti članak korištenju slobodnih pisaca kao pomoć u dovršenju vaše vizionarske ideje.



Krajnji rezultat trebao bi zadovoljiti ili premašiti vaša očekivanja u pogledu kvalitete. Iako može postojati znatna naknada za pisanje za najam priložena dovršetku e-knjige, treba imati na umu da nakon što platite za rad (uz znanje da ćete trebati sva prava na djelo) možete početi nadoknađivati svoje troškove putem online prodaje e-knjiga kao novi kućni posao ili kao proširenje postojećeg poduzeća.

Kada radite s potencijalnim freelancerima, slobodno tražite vjerodajnice, preporuke ili oboje. Trebali bi vam moći dati uzorak svog rada i zatim raditi s vama u svakoj fazi razvoja proizvoda.

Svima nam je poznata stara poslovica: “Za zaradu je potreban novac.” Iako bi to moglo biti točno, ukupni trošak razvoja e-knjige mogao bi biti manji nego što mislite. Dugoročne koristi dolaze s preostalim prihodom koji se može upravljati putem online preprodavača e-knjiga.

Mnoge kućne tvrtke će se povezati na svog preprodavača e-knjiga kao sredstvo za ukazivanje na djelo bez potrebe za upravljanjem preuzimanjima i naplatom naknada.

Kako je internet rastao, tako se očekuju i stranice temeljene na znanju koje posjetiteljima mogu pomoći u raznim aspektima proizvoda ili usluge. Web-mjesta koja pružaju ove informacije imaju dvostruku korist od poboljšanog rangiranja web-mjesta i znatno zadovoljnije baze kupaca.

Dodatak e-knjige postaje brak između marketinga i dobre volje. Kupac vidi ovu ponudu kao sredstvo učenja od stručnjaka na tom području, a vi imate zadovoljstvo znati da je vaše znanje pružilo dobitni scenarij za vas i kupca.

Slobodni pisac koji radi za najam može vam pomoći da shvatite knjigu koju biste željeli izraditi i zatim graditi na okviru koji ste dali. Na kraju, posao postaje vaš i slobodni pisac pomaže drugima u postizanju sličnih ciljeva.