HEKLANJE

Plastična kirurgija – razgovarajte s prošlim pacijentima

TEMU APP 100 E KUPON

Kada procjenjujete hoćete li se obratiti određenom plastičnom kirurgu, potrebno je uzeti u obzir mnogo čimbenika. Razgovor s drugim pacijentima o njihovom iskustvu s kirurgom jedan je od najboljih.

Plastična kirurgija – razgovarajte s prošlim pacijentima



Bez obzira na medicinskog stručnjaka, svaka ordinacija će pokušati iznijeti svoju najbolju stranu budućim pacijentima. S obzirom na to da se kod plastične kirurgije sve vrti oko izgleda, praksa plastične kirurgije trebala bi biti posebno dobra i to raditi. Uz to, nema ništa loše u tome da plastični kirurzi ili bilo koja tvrtka ponudi najbolji mogući pogled na svoju praksu kako bi vas privukli da ih koristite. Unatoč ovom trudu, postoji jedno područje koje uvijek otkriva kvalitetu prakse – prošli pacijenti.

Kvalitetan plastični kirurg imat će zadovoljne pacijente. Kada procjenjujete kirurga, trebali biste pitati postoji li popis bivših pacijenata s kojima možete razgovarati o njihovim iskustvima. Nemaju svi uredi takav popis, ali vrlo je dobar znak ako ga imaju i trebali biste ga koristiti

Zbog zakona o privatnosti donesenih u posljednjih nekoliko godina, malo je vjerojatno da ćete dobiti ime i broj prošlih pacijenata. To je jednostavno protuzakonito osim ako ne potpišu debelo odricanje, s čime ih većina kirurga ne želi gnjaviti. Umjesto toga, kirurg će obično dati vaše ime i broj prošlim pacijentima, koji vas zatim kontaktiraju.

Priroda plastične kirurgije je takva da pacijenti često vole pohvaliti svoje rezultate. Kao rezultat toga, te će osobe često pristati osobno se sastati s vama ako ih zatražite. Bilo da razgovarate s njima preko telefona ili se sastajete na ručku, postoji niz pitanja koja biste im trebali postaviti.

1. Kako se proces razlikovao od onoga što ste očekivali?

2. Je li konačni rezultat izgledao onako kako ste željeli kada ste otišli na operaciju?

3. Kako je tekao oporavak?



4. Kako su se sestre odnosile prema Vama prije i poslije operacije?

5. Što sada znate kada niste išli u ordinaciju?

6. Što je bilo najveće iznenađenje?



7. Što vam se najmanje svidjelo u pruženim uslugama i koliko snažno mislite o tome?

8. Biste li to ponovili?

9. Jeste li zadovoljni rezultatima?



Očito vas plastični kirurg neće dovesti u kontakt s pacijentima koji su imali loše iskustvo. Imajući ovo na umu, morate obratiti veliku pozornost na ono što pacijenti govore i na što mogu nagovijestiti. Informacija bi vam mogla otvoriti oči za pitanja o kojima niste razmišljali ili bi vam mogla olakšati odnos s dotičnim kirurgom.

Kao i u svakom poslu, razgovor s prethodnim pacijentima odličan je način da saznate koliko je kvalitetan plastični kirurg.

3 prednosti web analitike

Web analitika je proces mjerenja statistike stranice i analize ponašanja prometa. Ovdje su glavne prednosti web analitike. Tipično je za