HEKLANJE

Pogled na police za šampanjac

TEMU APP 100 E KUPON

U procesu proizvodnje šampanjca, stalci za rezanje su obavezni. Nakon što pjenušac počne manje odležavati, doći će vrijeme za završne faze. Riddling je ključan za život šampanjca jer skuplja sediment u bocama i taloži ga blizu otvora boce.

Boce šampanjca stavljaju se na rešetke pod kutom od 45 stupnjeva, a sastoje se od dvije pravokutne daske koje su šarkama spojene na vrhu police. Sa svake strane police nalazi se deset redova koji sadrže šest rupa za grlića boca. Zbog svoje strukture i oblika, svaki stalak za rezanje može primiti 120 boca, iako postoje posebni modeli koji su napravljeni za više.



Zagonetač, koji postavlja boce, stavit će grlić boce u svaku od rupa na stalcima za zagonetanje. Na dnu svake boce nalaze se oslikane linije koje služe kao marker za postavljanje boca. Sve oznake pokazuju u istom smjeru, što zagonetaču olakšava stavljanje boca na police.

Tijekom nekoliko tjedana, zagonetač će okrenuti svaku bocu za nekoliko stupnjeva. Čineći to svaki dan, zagonetač će spriječiti taloženje sedimenta na jednom mjestu. Nakon što prođe nekoliko tjedana, zagonetač će nagnuti boce pod kutom od 60 stupnjeva i pobrinuti se da svaka boca na stalku za zagonetanje bude vratom prema dolje u odgovarajućoj rupi.

Nakon što je proces zagonetka završen, boce šampanjca bit će stavljene u zamrzivač na kratko vrijeme. Nakon što se formira ledeni čep duž grlića boca, one će se staviti na pokretnu traku i odvesti niz liniju do stroja za degoržiranje koji će ukloniti krunske čepove sa svake od boca. Nakon što se krunski poklopci uklone, pritisak je na mjestu. Tlak koji je dobro poznat s bocama šampanjca dolazi od boce koja izbacuje ledeni čep ili smrznuti sediment koji je zarobljen u boci.

Za kućnog kolekcionara, stalci za šampanjac također su važni. Postoje i drugi čimbenici uključeni u regale za rezanje, kao što su temperatura i položaj regala. S proizvođačima međutim; sve jednostavno mora biti savršeno. Šampanjac je vrlo popularno vino u cijelom svijetu, idealno za slavlja i posebne događaje. Stalci za zagonetke ključni su za proces, uključujući zloglasne mjehuriće koji pucaju. Šampanjac koji nema ozloglašene mjehuriće koji pucaju zapravo nije tradicija – i sigurno ne bi bio vrijedan ulaganja.

Icon Hover Effects

Jednostavno i predivno. Efekti kada mišonjom prelazimo preko određene ikonice. Baciti oko ovdje: tympanus.net/Development/IconHoverEffects/