HEKLANJE

Pojedinosti prijave za Borders Rewards Card

TEMU APP 100 E KUPON

Ova je kreditna kartica apsolutno idealna za ljubitelje knjiga. Ako redovito kupujete u knjigama Borders ili Walden, pripremite se za čitanje! Kao vlasnik kartice zarađujete sjajne bodove za kupovinu u Borders, Walden Books, Borders Express, Borders Outlet i Borders i Walden Books online. S ovim zarađenim bodovima možete odabrati darovni bon za bilo koju od gore navedenih knjižara, darovne kartice za benzin ili restoran i mnoge druge izvrsne opcije. Nema ograničenja za bodove koji se mogu zaraditi tako da možete početi zarađivati odmah!

Još jedan dodatni bonus za ljubitelje knjiga je da će vlasnici kartice automatski biti upisani u Borders Reward Program gdje dobivate ekskluzivne članske popuste i više! Ova Borders Rewards kartica također svojim vlasnicima kartica nudi standardne pogodnosti bez kojih nijedna kreditna kartica ne može proći.



• Do $500,000 u putnom osiguranju

• Osiguranje najma automobila

• Razne hitne službe i usluge na putovanju

Ako ste vlasnik kartice koji općenito ima veliki dug na svojoj kreditnoj kartici, možda ćete smatrati da je ova kreditna kartica malo skuplja od ostalih. Program kartice Borders Reward oslanja se na metodu prosječnog dnevnog stanja u dva ciklusa za određivanje financijskih sredstava koja će biti terećena na vašem računu. To ljude više košta održavanje dnevnog salda nego kada se koristi dnevni prosječni saldo. Ako je održavanje ravnoteže vaš stil upravljanja kreditnom karticom, onda ovo možda nije prava kartica za vas.

Za vlasnike kartica koji bi radije podmirili svoja dugovanja u cijelosti nego da će ova kreditna kartica biti izuzetno zadovoljavajuća. Bez godišnjih naknada i kamatnih stopa od 0% na kupnje za prvih dvanaest ciklusa naplate, štedite paket samim time što ste dobili odobrenje! Postupak prijave je jednostavan i lako mu je pristupiti online putem njihove web stranice. Nakon odobrenja možete trošiti i zarađivati u isto vrijeme!