HEKLANJE

Popusti na kreditne kartice – ponudite najbolje pogodnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Popusti na kreditne kartice savršen su način da vratite dio novca koji ste potrošili tijekom godine. Sve više i više kartičnih tvrtki uključuje se u rabatne kreditne kartice i nagradne kreditne kartice jer su potrošači jasno pokazali povećani interes za rabatne kartice koje nude najbolje pogodnosti.

Svi volimo dobiti nešto za ništa, ali to se vrlo rijetko događa. Međutim, popusti na kreditne kartice daju vam tu priliku. Ako imate postojeću kreditnu karticu, ionako ćete je koristiti za kupnju, pa zašto ne biste uz ove popuste na kreditnu karticu dobili malo više natrag svaki put kada upotrijebite svoju karticu?



Ideja o rabatnim kreditnim karticama postoji već neko vrijeme. Koncept funkcionira na principu da se postotak gotovine vraća vlasniku kartice na kraju svake godine, na temelju ukupnog iznosa zaduženja kartice. Što više puta kupite karticom i što više novca potrošite, to više novca dobivate natrag. Postotak novca koji dobivate vraćen kada koristite kreditne kartice s popustom varira. Neke će tvrtke ponuditi izvrsne ponude koje vam vraćaju do 5% gotovine na odabrane kupnje, druge nude cijene počevši od 1% na sve kupnje. Ova vrsta kartice uvedena je prvenstveno kako bi se održao posao vlasnika kartica koji većinu robe kupuju kreditnom karticom, a svaki mjesec podmiruju dug.

Kao i kod svih drugih kreditnih kartica, pametno je razgledati kako biste pronašli rabatnu kreditnu karticu koja nudi najbolju ponudu koja odgovara vašim okolnostima. Ako ne otplaćujete saldo svaki mjesec, onda to možda nije kartica za vas, budući da APR može biti nešto veći od ostalih kartica u ponudi. Međutim, ako ste tip osobe koja svaki mjesec otplaćuje svoj dug, onda biste trebali razmotriti korištenje ove kartice. Kreditna kartica s popustom dobar je način da stvarno budete plaćeni za potrošnju.

Mnogi zajmodavci nude popuste na kreditne kartice u kombinaciji s drugim programima nagrađivanja. Neki daju popuste pri kupnji odabranih artikala ili robe partnerskih tvrtki. Ako redovito koristite određeni supermarket, benzinsku crpku ili drogeriju, bilo bi vam izuzetno korisno da dobijete 5% gotovine natrag pri svakoj kupnji. Saznajte koji pružatelj popusta na kreditnoj kartici nudi svoj rabat u trgovinama koje redovito koristite. Postoje web-mjesta dostupna online koja će vam omogućiti usporedbu kreditnih kartica s popustom, tako da možete pronaći najbolje ponude koje vam odgovaraju.

Obavezno se upoznajte s odredbama i uvjetima ugovora o kreditnoj kartici, jer neke tvrtke imaju ograničenje vrijednosti nagrada i rabata na kreditnoj kartici koje možete zatražiti u jednoj kalendarskoj godini. Na maksimalnu nagradu od 300 USD možete potrošiti 6000 USD godišnje na gorivo ili u supermarketu, na primjer, ako vaša kartica ima 5% rabata. Ako vaš obiteljski proračun premašuje 6000 dolara, zašto se ne biste prijavili za drugu karticu za svog supružnika. Na taj način možete maksimizirati iznos novca koji možete vratiti na svoju rabatnu kreditnu karticu.

Neke rabatne kreditne kartice inzistiraju na tome da imate preostali mjesečni saldo da biste se kvalificirali za nagrade. Ako ne prenesete stanje u sljedeći mjesec, tada se rabat ne akumulira. Ova vrsta kartice ne donosi toliko prednosti. Na kraju plaćate kamate na svoj saldo, a budući da kreditna kartica s popustom obično ima viši APR, prednosti rabata mogu biti poništene. Važno je da na to pripazite kada birate novu karticu.

Jedna stvar koju ne biste trebali učiniti je kupiti robu koja vam ne treba da biste dobili rabat. Također biste trebali znati da ako vratite artikl, vaš rabat se odbija. Sve u svemu, popusti na kreditne kartice mogu biti vrlo korisni ako se pravilno koriste, to samo ovisi o vašoj situaciji.

Izbjeljivanje zubi radi za mene

Izbjeljivanje zubi može biti vrlo učinkovit način posvjetljivanja prirodne boje vaših zuba, bez uklanjanja površine zuba. Ne može napraviti potpunu

DNK: budućnost prehrane

Dodatak prehrani danas je postao neophodan u našem društvu. Uz obilje prerađene hrane s nedostatkom hranjivih tvari, naša tijela zahtijevaju