HEKLANJE

DNK: budućnost prehrane

TEMU APP 100 E KUPON

Dodatak prehrani danas je postao neophodan u našem društvu. Uz obilje prerađene hrane s nedostatkom hranjivih tvari, naša tijela zahtijevaju dodatnu podršku za optimalno zdravlje.

Svjedoci smo poprilične promjene paradigme u načinu na koji vidimo prehranu tijekom posljednjih nekoliko desetljeća. Dodatak prehrani “jedna veličina za sve” više nije adekvatan, jer sada postajemo svjesniji činjenice da svaki pojedinac ima različite zdravstvene potrebe i brige.



Do sada smo samo mogli prilagoditi vitamine i prehranu prema spolu, dobi i različitim životnim potrebama. Pa, prehrana je evoluirala i sada smo u mogućnosti pružiti personalizirane dodatke prehrani prema DNK svakog pojedinca.

GeneLink je prva i jedina prehrambena tvrtka koja nudi ovu vrstu napredne tehnologije. Oni su 12 godina stara biotehnološka tvrtka koja je zadnje desetljeće provela provodeći istraživanja i studije u području prehrane i genetike.

Otkrili su 12 DNK isječaka koji su precizni pokazatelji zdravlja vašeg tijela na genetskoj razini. Oni mogu odrediti za što imate genetske predispozicije, gdje je vašem tijelu potrebna dodatna podrška, a što ne možete apsorbirati.

Njihovi sastojci su 80-90% organski, potpuno prirodni i na biljnoj bazi. Čak imaju jedinstvene sastojke za koje je utvrđeno da zapravo poboljšavaju strukturu i zdravlje vaše DNK. S više od 177 000 različitih mogućih kombinacija sastojaka, možete biti sigurni da dobivate najpersonaliziraniju prehranu koja je ikada bila dostupna.

GeneLink je konačno odlučio pokrenuti svoj marketinški odjel. GeneWize je sada naziv njihove podružnice za mrežni marketing i bit će javno lansiran u kolovozu 2008. Genewize će nedvojbeno revolucionirati industriju prehrane i mrežnog marketinga s ovim vrhunskim i inovativnim proizvodom.

Budućnost prehrane je pred nama jer se spremamo krenuti u genetsku revoluciju koja će zauvijek poboljšati kvalitetu naših života i omogućiti nam da se brinemo o svom tijelu na najdubljoj mogućoj razini… u našoj DNK.

P3000 DTC pod kontrolom proizvođača

P3000 označava “DTC pod kontrolom proizvođača”. DTC (Diagnostic Trouble Code) pod kontrolom proizvođača je specifičan kod greške koji je dizajniran