HEKLANJE

Poslovne simulacije: izvrstan alat za obuku zaposlenika

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste ikada vodili vlastitu tvrtku, znate koliko gnjavaže može biti pokušavati držati zaposlenike u toku s novom tehnologijom. Obuka može biti dugotrajna i skupa i za tvrtku i za zaposlenika. Ovdje na scenu stupaju poslovne simulacije. Pomoću ove tehnologije možete pronaći zabavne, jedinstvene i isplative načine za obuku svoje radne snage.

Poslovne simulacije mogu se ponuditi u softveru, igrama, grafikonima i drugim sustavima jednostavnim za korištenje. Najpoželjniji način je s igrama jer se tako učenici zabavljaju dok uče. To znači da će posvetiti više pažnje lekciji i zapravo će uživati u njoj.



Jedno vrlo zanimljivo okruženje poslovne simulacije vrlo je slično igranju uloga. Student će dobiti scenarij i mora smisliti kako učinkovito izvršiti određeni zadatak. Ovisno o tome kako učenik pokuša izvršiti zadatak ili kako odgovori na pitanja odlučit će kako će se okolina ponašati. To znači da ako odaberu krivi odgovor, nešto može pogriješiti što može utjecati na simulaciju. To daje interaktivan pristup učenju i sličnije je životu jer će vaši postupci imati posljedice.

Postoje i numeričke karte koje se koriste. Oni pomažu u podučavanju zaposlenika da prate brojke i utvrđuju troškove. Pomaže im u stjecanju računovodstvenih vještina i odgovornosti.

Najbolji dio poslovnih simulacija je koliko je jednostavno učitelju pratiti učenike. Pomoću softvera i grafikona mogu pratiti rad učenika i pratiti njihov napredak tijekom programa. To poslodavcima pruža praktičan pristup onome što studenti rade.

Sve ove prednosti pomažu u prelasku tvrtki na korištenje programa poslovne simulacije. Njihov pokušaj košta vrlo malo, a može im neizmjerno pomoći u obuci njihovih zaposlenika. To također pomaže zaposlenicima da se dobro zabave dok još uvijek dobivaju potrebnu obuku.

Najbolja odjeća za putovanje

Prvo i osnovno imamo različite oblike odjeće za putovanje, različiti proizvođači nude veliki spektar odjevnih predmeta od odječe za svakodnevicu

Jao! U E-commerce Taxlandu

Pokušavajući se pridržavati poreznih zakona za svoje e-poslovanje, možete se naći u situaciji da padnete u zečju rupu, prođete kroz