HEKLANJE

Postanite poker affiliate: ostvarite prihod sa svoje web stranice

TEMU APP 100 E KUPON

Ako posjedujete web mjesto bez oglašavanja, gubite veliku priliku za ulaganje. Internetske tvrtke grabe za dodatnim prostorom za oglašavanje na malim web stranicama diljem World Wide Weba. Zašto ne biste osobnoj stranici dodali malo zarade i učinili je da radi za vas?

Postati affiliate nije zajamčen pothvat za zaradu, stoga nemojte još odustati od svakodnevnog posla. Ali ako posjedujete web stranicu, ona vam može ponuditi mali pomoćni prihod. Postati poker affiliate jedna je od unosnijih prilika za zarađivanje novca. Neće vas koštati ništa i trebat će vam vrlo malo vremena, a sve što tvrtke žele zauzvrat je mali oglas na vašoj stranici kako bi potaknuli ljude na njihove stranice. Ako netko odluči slijediti vezu i postati punopravni član, tada ćete biti na putu da zaradite svoju prvu online plaću.



Postati affiliate u tako bogatom polju kao što je online poker za većinu je primamljiv prijedlog. Ovo je osobito istinito kada uzmete u obzir potencijalnu zaradu koja je dostupna čak i najmanjoj podružnici. Industrija vrijedna više milijardi dolara stvara podindustrije diljem interneta i drugdje. Kako bi preživjeli, poker stranice trebaju kupce, a najjeftiniji način da do njih dođete je putem pridruženih oglasa. Poker stranice ne plaćaju ni peni dok netko ne upotrijebi vašu vezu da ih pronađe, ali čim pošaljete nekoga preko njih oni su voljni podijeliti bogatstvo. Najčešći način dijeljenja novca je nuđenje suradnicima postotka isplata igrača tijekom njihova života. Affiliate može zaraditi između 25 i 35% od toga, a ovisno o igraču i tome koliko dugo odluče ostati za stolovima, ovo se može pokazati unosnim ulaganjem. U rijetkim slučajevima podružnicama se također može ponuditi jednokratna skupna isplata između 75 i 150 USD za dovođenje novog kupca na stranicu. To su daleko rjeđe, ali dostupne opcije ovise o osobnim ukusima podružnica.

Postati affiliate prilično je jednostavan zadatak. Potražite na Internetu pridruženog pružatelja usluga, dobavljača ili čak određene tvrtke. Svaki od njih može nuditi različite usluge i različite vrste isplata, ali svi su u osnovi slični. Zatim se prijavite, pokupite svoje reklamne materijale i odlazite. Sredstva će se skupljati na vašem računu kako i kada se novi članovi prijave, a vi možete sjediti i gledati kako ukupni iznosi rastu.

Iako postoji toliko mnogo industrija koje nude partnerske sheme, online poker stranice nude vrlo dobar povrat. Ne morate plaćati novac, kockati se ili bilo što drugo, sve što je potrebno je da vi vlasnici web stranica stavite mali oglas na svoju osobnu web stranicu i ili je promičete do smrti ili sjedite i nadajte se. Pa zašto ne uzeti svoj dio poker kolača? Kompanije su vani spremne i čekaju predati gotovinu kupcima.