HEKLANJE

Postanite web poduzetnik uz Yahoo Store Builder

TEMU APP 100 E KUPON

Širom interneta, poslovni ljudi u usponu okreću se web stranicama za e-trgovinu kako bi promovirali svoje proizvode i usluge. Jedan pravi način da to učinite je izgradnja Yahoo trgovine. Za one koji po prvi put žele pokrenuti internetski posao, početak s Yahoo trgovinom idealno je rješenje. Iskorištavanje prednosti Yahoo programa za dizajnere trgovina može korisnicima predstaviti vlastiti web dizajn za e-trgovinu zajedno s alatima za optimizaciju tražilica, uputama za obuku I VIŠE. Uz vašu vlastitu dizajnersku trgovinu na webu, Yahoo ima reputaciju da to podupire s više od 17.000 vlasnika tvrtki i milijardama dolara koji prolaze kroz Yahoo platformu.

Yahoo graditelji trgovina imaju obilje usluga, što ga čini idealnim rješenjem za pokretanje web stranice za e-trgovinu. Uz 17 000 trgovaca, to je jedno od najpopularnijih portala za kupnju na webu s više od 18 milijuna posjetitelja samo u 2001. Od pomoći s RTML predloškom do osnovnog pokretanja, usluge Yahoo trgovine dokazale su se uvijek iznova. Yahoo rješenja za izgradnju trgovina uključuju web hosting, e-trgovinu, domenu i marketinške usluge. Kako bi se postigla ta zarada Yahoo trgovine, web hosting putem Yahooa je prvi korak. Dolazi opremljen alatima za izradu web stranica, neograničenim brojem web stranica i 24-satnom korisničkom podrškom.



Ako ne poznajete Andyja Jenkinsa, još uvijek možete iskoristiti prednosti rješenja za e-trgovinu Yahoo trgovina. Moguće je upravljati s do 50 000 proizvoda i razviti web stranicu profesionalnog izgleda koristeći Yahooove vlastite alate. Alati trećih strana također su podržani, tako da ako želite koristiti FTP programe za obavljanje svog posla, to može biti učinjeno. Također, Yahoo alat za izradu web-mjesta podržava sustav plaćanja na više stranica zajedno sa stranicama sa statistikom web-mjesta na kojima automatski izračunavate porez i troškove dostave zajedno sa svojim proizvodima. Ako vas RTML izazovi zbune, tu je i korisnička služba te vodiči za početak rada.

Andy Jenkins, jedan od lidera u industriji web-mjesta za e-trgovinu koji je svojom e-knjigom Profit online trgovine, sustav korak po korak, naglo promijenio svijet Yahoo trgovina, može se lako učiti iz njega. Kao stručnjak koji generira milijunske prodaje, jedan od savjeta koje ističe jest korištenje softvera za izgradnju trgovina koji dolazi s predlošcima koji odražavaju prirodu vašeg poslovanja. Njegove tehnike mogu primijeniti svi, od početnika do iskusnog veterana. Da biste postali dizajner Yahoo trgovine potrebno je puno posla, pa tražite sve resurse koji su vam potrebni da biste započeli, na Internetu.