HEKLANJE

Postoje potpuno svakodnevne i jednostavne aktivnosti

TEMU APP 100 E KUPON

koje se čine čak i dosadnima i bolnima. Pranje podova ili posuđa nije baš zanimljivo. Pranje i glačanje ponekad je zamorno. Ili kuhati hranu … Ali postoji jedna tajna. Ako su ovi časovi ispunjeni psihološkim i filozofskim značenjem, oni će poslužiti kao izvrsna psihoterapija. Ili mogu unijeti sreću u vaš život. Samo trebate znati koje su blagodati ovih kućanskih poslova. I zapamtite ovu pogodnost dok radite.
Pranje posuđa – simbolizira pročišćenje duše i svijesti. Zajedno s posuđem peremo ruke, a znanstvenici su primijetili da pranje ruku smanjuje kognitivnu disonancu i pomaže donijeti ispravnu odluku. Agatha Christie prala je posuđe, pišući zavjeru za drugog detektiva. I nastala je skladna linija priče, logika događaja postala je jasna. Kada perete posuđe, mogu se pojaviti izvrsna rješenja problema koji brine. Peremo suđe i mentalno tražimo rješenje – ono će doći!
Pranje poda je protjerivanje prljavštine i zla iz vašeg doma. Zajedno s običnim mikrobima uništavate i “psihičke mikrobe”. Nakon lošeg događaja, gubitka, skandala, bolesti ili posjeta neljubazne osobe trebalo je “oprati podove” – ​​tako su prali put zlu i tuzi. Čist, opran pod simbolizira čistoću duše i okoline. U procesu pranja trebate figurativno zamisliti kako protjerate prljavo zlo iz svog života, očistite um od negativnih misli.
Peglanje stvari je također vrlo korisno. Čak i u snu. San u kojem peglate posteljinu nagovještava poboljšanje odnosa s voljenima, djecom i supružnicima. Ovaj san nagovještava da trebate biti mekši, često milujte svoje najmilije i nježno ga dodirujte. Tijekom glačanja smirujemo se i opuštamo u stvarnosti, padamo u lagani trans, koristan i ljekovit. Vrijeme je da zaboravimo pritužbe i ublažimo … Glačamo odjeću i mentalno zamišljamo kako izglađujemo i rješavamo svoje odnose i svoje živote.
A kuhanje je najkorisnija stvar. Najzdravija aktivnost je kuhanje. Nije ni čudo što su mnogi sjajni ljudi toliko voljeli kuhati. Književnik Dumas bio je izvrstan kulinarski specijalist; i sam je mogao pripremiti izvrsnu večeru od deset ukusnih jela. To mu je dalo kreativnu snagu – napisao je nevjerojatnu količinu djela! Kad kuhate s užitkom, to daje kreativnu energiju. Kuhanje juhe jača obiteljske odnose. Juha je simbol blagostanja i mira u obitelji, ujedinjuje. I tijesto se mijesilo s razlogom, ali s posebnim stavom. Brašno, voda i ostali sastojci pretvaraju se u jedinstvenu cjelinu. Tako su ojačali obiteljske veze, zdravlje i zaštitu. Kuhanje mora biti mentalno željeti sreću i zdravlje svim članovima obitelji.
Jednostavni kućanski poslovi puni su značenja i energiziraju, liječe i čiste. Sve ovisi o mislima s kojima to radite. U teškom trenutku gubitka snage i malodušnosti možete raditi jednostavne stvari, domaće zadaće. Nakon kratkog vremena osjećat ćete se bolje, čak i ako se umorite. Ali zar se i ti ne umaraš na treningu? Ovo je dobar umor. Tada će doći mir i spokoj.
Anna Kiryanova

Vraćanje bjanko zadužnice

Samo za informaciju svima koji čekaju vraćanje bjanko zadužnice nakon pravdanja poticaja, u mom slučaju trebalo im je 6 mj,