HEKLANJE

Postoje žene koje se više ne boje …

TEMU APP 100 E KUPON


Postoje žene koje se više ne boje. Što je prekasno za strah. Bojte se da vas ne vole. Ne podudaraju se. Ne znam. Da ne stigne na vrijeme. Ne mogavši ​​peći napoleon. Pilav za kuhanje. Ispravno nacrtajte strelice.

Ne boje se ponovo pitati. Izgleda smiješno. Imaju što obući za ljeto. Na jesen također. I to nije problem. U njihovim je životima sve manje praznina. Nije više zastrašujuće ne u ravnoj liniji. Mogu biti krive. Znaju što je lijepo unutra. Ne boje se utopiti. Budući da već dugo žive u dubini. Ne ustručavajte se zaplakati. Od tuge i radosti. Od ovoga se znaju i nasmijati.
⠀ Prekasno
je da se boje sijede kose. Bora. Nisu prvi. A sada je sve iz osmijeha. Prekasno je da se boje onoga što misle. Kolege. Punica. Narod.

Nije ih briga je li oprano davno. Pročišćen. S ili bez glutena. Jedu što žele. Više se ne boje to raditi noću. I uopće me nije sram. Znaju da pušenje i piće nije štetno. Štetno je ne disati. Ne želim.

Nije ih briga. Stigao je u 18:30 ili 21:00. Ako voli. I u žurbi. Glavno je da postoji. Više se ne boje biti sami. Znaju kako ne vidjeti nekoga tko to ne primijeti. Odmaknite se od onoga koji odbija.

Imaju što za reći. Ima o čemu šutjeti.
Za što se moliti. Imaju sve od srca. Oni su nečiji izlaz. Ne boje se izgledati glupo. Tolstoj. Tanak Odavno se više ne čine. I počeli su biti.
⠀ Radi
ono što voliš. Voljeti onoga koji voli. Spavajte s nekim s kim ne možete spavati. Čak i ako stvarno želite.

Govori ravno. Ne navijati. Kovrče. Sami. Ne ispravljajte kovrče. Ali drži leđa uspravno. Zatvorite oči za budalama. Slušajte tišinu.

Gorka čokolada im je slatka. Znaju cijeniti vrijeme. Jutro. Dan. Noć. Ne forsiraju kćer. Sina ne upućuju. Zauzeti su poslom. Vlastiti. Znaju biti sa sobom. Sam.

Više ne krive oca. Oni vole mamu. Oni se ne boje umrijeti. Jer oni žive.

Postoje žene koje su prekasne za strah.

Marina Stepanchenko

Marketing kod kuće

Marketinška prilika je jednostavan korak do dobivanja kućnog poslovnog pothvata. Ove vrste izgleda izvrstan su izvor za rad od kuće.

Josipa Lisac – 1000 Razloga

Download Josipa Lisac on iTunes: phobos.apple.com Jedna od najcjenjenijih hrvatskih pjevačica Josipa Lisac singlom “1000 razloga” najavljuje svoj novi studijski