HEKLANJE

10 virusnih marketinških strategija koje treba isprobati

TEMU APP 100 E KUPON

Viralno oglašavanje i viralni marketing popularna su sredstva koja ljudima omogućuju slobodno prenošenje ili distribuciju vašeg besplatnog proizvoda, usluge i/ili informacija drugima. Glavni virusni koncept je da svoj ciljani oglas uključite u besplatnu ponudu tako da će, nadamo se, postotak primatelja pročitati vaš oglas i naručiti plaćene proizvode i usluge od vas u nekom trenutku u budućnosti.

Kako bismo vam pomogli da pokrenete virusne kampanje, evo 10 virusnih marketinških strategija:



1. Dajte drugim ljudima pravo ponovnog tiskanja vaših članaka. Mogu ih koristiti na web-mjestima, u e-tečajevima, vodičima, e-zinima, tiskanim biltenima, časopisima, izvješćima, e-knjigama i još mnogo toga, stoga u okvir s resursima ili autorski redak na kraju članka uključite dopuštenje drugima da ponovno tiskaju članak, zadržavajući kutija resursa netaknuta.

2. Postavite online forum ili ploču za raspravu sa svojim reklamnim natpisom na vrhu i podijelite ga s drugima koji nemaju ništa slično za svoje stranice. Pozovite pretplatnike foruma da se povežu na sličan način.

3. S vremena na vrijeme izradite i spakirajte posebno izvješće, e-knjigu, seriju učenja ili drugu stavku i u sve njih umetnite svoje oglase. Pozovite svoje klijente, potencijalne klijente i druge da uključe ove posebne ponude kao besplatne ili besplatne bonuse za svoje klijente, potencijalne klijente, članove i druge.

4. Postavite besplatne web stranice na svom poslužitelju i uključite banner svoje tvrtke s vezom negdje na stranici za promocije. Zatim ustupite besplatni prostor, zahtijevajući od ljudi da zadrže vaš banner oglas na mjestu u zamjenu za uslugu hostinga bez naknade.

5. Postavite besplatni imenik veza. Zatim pozovite druge da dodaju svoje veze u vaš imenik u zamjenu za vraćanje veze natrag na vašu stranicu imenika.

6. Ponudite neku vrstu besplatnih online usluga poput besplatnih 5-minutnih konzultantskih sesija ili e-mailova, tražilica, domena ili RSS prijava, itd. Zatim pozovite druge da dijele te usluge sa svojim pretplatnicima, posjetiteljima web stranica i drugima.

7. Napravite ili povjerite vanjskim suradnicima stvaranje novog softvera. Brand it. Zatim pozovite ljude da ga besplatno daju drugima.



8. Izradite ili prepustite izradi nekih fantastičnih predložaka web stranica i/ili grafike. Brand ih. Zatim pozovite ljude da ih koriste i dajte ih besplatno drugima.

9. Stvorite ili prepustite izradi e-knjige, izvješća ili drugog info proizvoda. Brendirajte sadržaj svojim oglasima. Zatim pozovite druge da ubace svoje vlastite besplatne oglase u zamjenu za promicanje artikala(a) na svojim popisima, u svojim elektronskim časopisima, na svojim web stranicama itd.

10. Još jednom, izradite ili prepustite izradi e-knjige, izvješća ili drugog info proizvoda. I brendirajte sadržaj svojim oglasima. Ovaj put jednostavno poklonite predmet(e) i pozovite primatelje da također poklone predmet(e).



Stoga pokrenite vlastite virusne kampanje. Pogledajte što najbolje funkcionira za vaše proizvode i usluge, a zatim ponavljajte u skladu s tim s novim kampanjama tijekom cijele godine kako biste zadržali zdrav protok potencijalnih kupaca.

Zašto se hladimo dok spavamo?

Tijekom spavanja usporavaju se frekvencija disanja i otkucaji srca. Kao rezultat, dolazi do smanjenja krvnog tlaka koji se pumpa u

Kako spavaju ribe?

Kad neko vrijeme promatramo akvarije u svojim domovima, vidimo da naše ribe nikad ne zatvaraju oči i u stalnim su

Kako prevladati neplodnost?

Problem neplodnosti danas je prilično čest, a sve se više žena i muškaraca okreće alternativnim metodama liječenja. Biljni lijekovi pomoći