HEKLANJE

3 stvari koje trebate potražiti u online tvrtki za popravak kredita

TEMU APP 100 E KUPON

Ako je prošlo neko vrijeme otkako ste pogledali svoje kreditno izvješće, mogli biste se iznenaditi kad ste pronašli pogreške, pogreške ili čak crnu točku ili dvije. Srećom, tvrtka za popravak kredita može vam pomoći da popravite te pogreške i izbrišete crne mrlje. Ipak, pripazite na prevarante i odaberite uglednu tvrtku za popravak kreditne sposobnosti uz ove savjete:

Ne plaćajte ništa unaprijed



Izbjegavajte tvrtku za popravak kreditne sposobnosti koja želi da predate naknadu ili uplatu prije nego što se sastane s vama. Renomirane tvrtke prvo će razgovarati s vama, procijeniti vaše kreditno izvješće i razgovarati o vašoj trenutnoj situaciji prije nego što zatraže bilo kakvu vrstu plaćanja za njihove usluge. Naknada unaprijed je znak da će tvrtka vjerojatno uzeti vaš novac i pobjeći. I bez obzira na vrstu naknada koje biste mogli imati, budite sigurni da nisu pretjerani. Ako tvrtka za popravak kredita tvrdi da će vaš slučaj koštati tisuće dolara, potražite drugu.

Čuvajte se “ponovnih izumitelja”

Neke tvrtke će vam reći da možete obrisati svoju kreditnu listu tako da se “ponovno izmislite” s novim brojem socijalnog osiguranja. Ali to nije istina! U većini slučajeva, ono što vam planiraju učiniti jest nabaviti novo kreditno izvješće podnošenjem zahtjeva za identifikacijski broj zaposlenika (EIN)–koji koriste tvrtke–koji podsjeća na broj socijalnog osiguranja, a vama je rečeno da ga koristite kao takvog . Ali ova praksa, poznata kao “odvajanje datoteka”, je prijevara, a također je i protuzakonita! Izbjegavajte bilo koju tvrtku za popravak kredita koja predlaže ovu praksu.

Potražite onaj koji će vam pomoći da sami sebi pomognete

Dobra tvrtka za popravak kredita reći će vam (besplatno!) što možete učiniti sami, kao što je pisanje pisama vjerovnicima i kontaktiranje ureda za kreditna izvješća o pogreškama. Izbjegavajte bilo koju tvrtku za popravak kreditne sposobnosti koja vas potiče da učinite bilo što nezakonito ili neetično – kao što je osporavanje legitimne naknade ili naknade na vašem kreditnom izvješću.

Prije nego što se prijavite u bilo koju tvrtku za popravak kreditne sposobnosti, svakako provjerite kod Better Business Bureau. Oni će imati evidenciju svih službenih pritužbi protiv tvrtke, tako da možete izbjeći prevarante i varalice.

GURMANI, DOBRO DOŠLI U BARANJU!

Prirodno područje istočne Hrvatske s plodnim tlom između velikih rijeka Dunava, Drave i Save pogoduje razvoju zemljoradnje i uzgoju većeg

Kupite cvijeće online

Kada se pojave prilike u kojima trebamo poslati, održati korak ili čak dati poseban dar, cvijeće je jedan znak koji

Novi dio eBaya: eBay Express

U siječnju 2006. eBay je najavio stvaranje nove specijalizirane usluge pod nazivom eBay Express. Evo nekih od najvažnijih detalja ovog

Što je to Runflat guma?

Runflat gume su posebna vrsta guma dizajnirana da nastave s vožnjom čak i ako izgube tlak zraka. Ove gume imaju