HEKLANJE

Novi dio eBaya: eBay Express

TEMU APP 100 E KUPON

U siječnju 2006. eBay je najavio stvaranje nove specijalizirane usluge pod nazivom eBay Express. Evo nekih od najvažnijih detalja ovog nadolazećeg pothvata, prema e-porukama eBaya i njegovoj web stranici:

1. Opis eBay Expressa naglašava novu robu. eBay se očito želi distancirati od imidža “online buvljaka” koji ga mnogi vežu uz sebe. Međutim, eBay također navodi “eBay Express će omogućiti kupcima kupnju proizvoda u rasponu od novih, rabljenih, obnovljenih i više”.



2. Ne temelji se na dražbi. Sve na eBay Expressu imat će fiksnu cijenu i bit će dostupno za trenutnu kupnju – nema više čekanja da završe 7-dnevne aukcije (naravno, značajka Kupi odmah je također dostupna na eBay.com već neko vrijeme) .

3. Čini se da postoje planovi za neku vrstu funkcije košarice za kupnju, što će kupcima olakšati više kupnji od istog prodavača nego što je to sada slučaj.

4. Postoje brojni zahtjevi prodavača za eBay Express: povratna ocjena 100 ili više, 98% pozitivne povratne informacije ili bolja, javne povratne informacije (za razliku od privatnih), PayPal Premier ili Business račun, postavljanje PayPal računa za isporuku nepotvrđene adrese ili odluke o prodaji po prodaji (točka koja je izazvala raspravu među prodavačima) i sjedište u SAD-u (čini se da će eBay Express isprva biti ponuđen samo u SAD-u). Prodavači također moraju navesti troškove dostave, paušalne, izračunate ili besplatne, umjesto da prisiljavaju kupce da ih traže u opisu artikla ili da prethodno moraju poslati e-mail prodavatelju.

eBay Express bi trebao biti pokrenut tijekom proljeća 2006. Kao i “IT” kampanja, čini se da je to još jedan pokušaj eBaya da pobjegne od slike “čišćenja vaše garaže i prodaje smeća na eBayu” i izazova konvencionalni online konkurenti koji već dugo vremena nude fiksne cijene i kolica za kupnju.

Računovođa

Računovođa je osoba koja upravlja financijskim pitanjima, uključujući pripremu financijskih planova i proračuna, kao i upravljanje računima i dobrobit osoblja.

Kako uspostaviti kredit

To je bila dilema Catch-22, posebno za mlade, od zore kreditnog doba. Želite kredit, ali ga ne možete dobiti jer

Janiss Kounellis – Slikar bez platna

Jednostavan, šutljiv, samozatajan, tajnovit i nepredvidljiv, Kounellis promatra i djeluje bez puno riječi, gradi svoj jezik između strukture i senzibilnosti,

Objašnjenje kreditnih kartica

Jeste li relativno novi u svijetu kreditnih kartica i pitate se kako sve one funkcioniraju? Postoje mnoge vrste kreditnih kartica.